Maria Åkerberg
Foot Deo Spray

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
16,50 €
16,50 €
Variantti : 125 ml
Katso myös
Maria Åkerberg
100 ml
Tuotetiedot

Foot Deo Spray on virkistävä jalkadeodorantti, joka sisältää Kurjenpolvea ja Katajanmarjaa. Se pitää jalkasi hyväntuoksuisina ja hyvinvoivina koko päivän. Kurjenpolviöljy on tehokas jalkasieneen ja se muun muassa puhdistaa, tappaa bakteereja ja hoitaa haavoja. Katajanmarja on puhdistava. Ei sisällä alumiinikloridia eikä alkoholia. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43753
Ainesosat

Aqua Purificata/Water, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Heptyl Glucoside, Pelargonium Graveolens (Rose Geranium) Flower Oil, Juniperus Communis (Juniper) Oil, Glycerin (Vegetable), Pinus Silvestris Leaf Oil, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Limonene*, Linalool*, Citral*, Citronellol*, Geraniol*. *Components naturally present in essential oils.

Annostus ja käyttö

Ravista pulloa ja suihkuta sitten Foot Deo Sprayta suoraan juuri pestyille, kuiville jaloille. Voit suihkuttaa myös kengät. Jotta aktiiviset ainesosat toimisivat optimaalisesti, iho on tärkeää puhdistaa huolellisesti.

Katso lisää vastaavia kuin Foot Deo Spray

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.