Maria Åkerberg
Hand Sanitiser

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 125 ml
Katso myös
MARIA ÅKERBERG
30 ml
Tuotetiedot

Hand Freshener on tehokas puhdistustuote käsillesi. Se sisältää 20 % alkoholia ja tensideitä kookoksesta ja maissista ja pitää kätesi raikkaina. Tuote kuivuu nopeasti eikä sitä tarvitse huuhdella pois. Hand Freshenerin koostumus on ihoystävällinen. Se sisältää Aloe Veraa ja hyväntuoksuista eteeristä Petitgrain-öljyä, jolla on kosteuttavia ominaisuuksia sekä raikas tuoksu. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 75813
Ainesosat

Aqua Purificata/Water, Alcohol Denat, Decyl Glucoside, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Leaf/Twig Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Cocamidopropyl Betaine, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Sodium Chloride, Linalool*, Geraniol*, Limonene*, Citral*. *Components naturally present in essential oils.

Annostus ja käyttö

Suihkuta Hand Fresheneriä kuiviin käsiin. Voit myös käyttää sitä esineisiin, jotka haluat puhdistaa (esimerkiksi näppäimistön ja matkapuhelimen). HUOM! Hand Freshener ei korvaa käsinpesua. Saippua ja vesi sekä käsien mekaaninen kuivaus ovat hyvän hygienian perusteet. Pese sen jälkeen kädet Liquid Soapilla vähintään 20 sekunnin ajan. Viimeistele Hand Freshenerillä saadaksesi parhaan tuloksen.

Katso lisää vastaavia kuin Hand Sanitiser

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.