Maria Åkerberg
All Day Balm

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
12,90 € Suos. hinta 12,95 €
12,90 € Suos. hinta 12,95 €
Variantti : 30 ml
Katso myös
Maria Åkerberg
30 ml
Tuotetiedot

All Day Balm on pehmentävä yleisvoide, joka suojaa ihoa kuivumiselta. Tuote tekee ihmeitä kuiville huulille, kantapäille, käsille ja kynsinauhoille. Rapsiöljy ja Jojobaöljy pehmentävät ihoa. Kylmäpuristettu Oliiviöljy, joka sisältää hyvää tekevää E-vitamiinia, imeytyy hitaasti ihoon. Mehiläisvaha suojaa ja pehmentää. Kurjenpolviöljy tappaa bakteereita ja on supistava. Käytännöllinen puikko tekee balsamista helpon levittää ja kätevän ottaa mukaan taskuun tai käsilaukkuun. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43735
Ainesosat

Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Cera Flava (Beeswax), Brassica Napus (Rape) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Pelargonium Graveolens (Rose Geranium) Flower Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*. *Components naturally present in essential oils.

Annostus ja käyttö

Levitä kuivalle iholle vähintään kaksi kerta päivässä saadaksesi parhaan tuloksen.

Katso lisää vastaavia kuin All Day Balm

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.