Maria Åkerberg
Hand Cream

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
12,90 € Suos. hinta 15,50 €
12,90 € Suos. hinta 15,50 €
Variantti : 100 ml
Katso myös
Maria Åkerberg
30 ml
Tuotetiedot

Organic Beauty Awards 2019 Voittaja: Vuoden tuote! Hand Cream on kosteuttava käsivoide, joka pehmentää sekä käsien että vartalon kuivaa ihoa. Käsiä pestään useita kertoja päivän aikana, usein vahvalla ja kuivattavalla saippualla. Pesu vaikuttaa ihon suojakuoreen ja huonontaa sitä. Sama tapahtuu myös, kun käsitellään liuotteita, paperityössä jne. Hand Cream palauttaa suojakuoren ja tekee ihosta jälleen pehmeän ja kimmoisan. Hand Cream sisältää Kehäkukkauutetta. Se on perinteikäs lääkekasvi, jota on käytetty pitkään herkällä iholla. Kehäkukkauute antaa voiteelle sen vaihtelevan ja ainutlaatuisen värin. Rapsiöljyllä, Jojobaöljyllä, Sheavoilla ja Mehiläisvahalla on hoitavia, suojaavia ja pehmentäviä vaikutuksia. Siitepölyallergikot voivat olla herkkiä Hand Creamin mehiläisvahalle. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43745
Ainesosat

Aqua Purificata/Water, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Glycerin (Vegetable), Brassica Napus (Rape) Seed Oil, Cera Flava (Beeswax), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Lactic Acid, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Xanthan Gum, Glyceryl Caprylate, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Calendula Officinalis Flower Oil.

Annostus ja käyttö

Hand Creamia kannattaa käyttää jokaisen käsinpesun jälkeen. Saat maksimaalisen vaikutuksen, kun levität Hand Creamia illalla, puet puuvillakäsineet käsiin ja annat vaikuttaa yön yli.

Katso lisää vastaavia kuin Hand Cream

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.