Maria Åkerberg
Hand Cream Beautiful

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
16,90 € Suos. hinta 26,50 €
16,90 € Suos. hinta 26,50 €
Variantti : 250 ml
Katso myös
Maria Åkerberg
30 ml
Tuotetiedot

Hand Cream Beautiful on pehmentävä ja suojaava käsivoide, jossa on luonnollinen aurinkosuoja ja se sisältää C-vitamiinia ja Sitruunan, Bergamotin, Appelsiinin ja Kardemumman eteerisiä öljyjä. Ne tekevät ihostasi pehmeän ja hyväntuoksuisen. Titaanidioksidi muodostaa luonnollisen aurinkosuojan, kun taas C-vitamiini auttaa ehkäisemään pigmenttiläiskiä. Rapsiöljyllä, Jojobaöljyllä, Sheavoilla ja Mehiläisvahalla on hoitavia, suojaavia ja pehmentäviä vaikutuksia. Siitepölyallergikot voivat olla herkkiä Hand Cream Beautifulin mehiläisvahalle. Kylmäpuristetun Jojobaöljyn, luonnollisen Maitohapon (AHA) ja Sheavoin yhdistelmä auttaa ihoa säilyttämään kosteus- ja rasvatasapainonsa. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43748
Ainesosat

Aqua Purificata/Water, Brassica Napus (Rape) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Glycerin (Vegetable), Cera Flava (Beeswax), C14-22 Alcohols, C12-20 Alkyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Lactic Acid, Citrus Aurantium Dulcis (Bitter Orange) Fruit Extract, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Citrus Bergamia Melarosa (Bergamot Orange) Leaf Oil, Citrus Auratium Dulcis (Bitter Orange) Peel Oil, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Caprylic/Capric Triglyceride, Xanthan Gum, Titanium Dioxide, Elettaria Cardamomum Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Alumina**, Polyhydroxystearic Acid, Silica, Limonene*, Linalool*, Citral*, Geraniol*, Eugenol*. *Components naturally present in essential oils. **Bonded to Titanium Dioxide.

Annostus ja käyttö

Levitä Hand Cream Beautifulia ainakin kaksi kertaa päivässä saadaksesi parhaan tuloksen. Saat maksimaalisen vaikutuksen, kun levität voidetta illalla, puet puuvillakäsineet käsiin ja annat vaikuttaa yön yli.

Katso lisää vastaavia kuin Hand Cream Beautiful

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.