Maria Åkerberg
Body Scrub

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
12,90 € Suos. hinta 17,50 €
12,90 € Suos. hinta 17,50 €
Variantti : 200 ml
Tuotetiedot

Body Scrub on vartalokuorinta, joka sisältää Aprikoosinkiven siemeniä ja Jojobaöljyä. Greipin, Rosmariinin ja Kanelin eteeriset öljyt antavat raikkaan tuoksun ja useita hyvää tekeviä vaikutuksia iholle. Body Scrub kuorii tehokkaasti kuolleet ihosolut, mikä tekee ihosta pehmeämmän ja tasaisemman ja lisäksi auttaa saamaan tasaisemman rusketuksen, joka kestää pitkään. Kuorinta vahvistaa, kiinteyttää ja stimuloi ihoa, mikä on hyvä selluliitille ja nestekertymille. Lisäksi se ehkäisee aknea olkavarsissa ja selässä. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43717
Ainesosat

Aqua Purificata/Water, Prunus Armeniaca (Apricot) Seed Powder, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Cocamidopropyl Betaine, Hydrogenated Jojoba Wax, Glycerin (Vegetable), Dehydroxanthan Gum, Sodium Chloride, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Coco-Betaine, Lauroyl/Myristoyl Methyl Glucamide, Decyl Glucoside, Xylitylglucoside, Lactic Acid, Sodium Anisate, Sodium Levulinate, Anhydroxylitol, Xylitol, Origanum Vulgare Leaf Oil, Thymol, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Hydrastis Canadensis (Golden Seal) Root Extract, Olea Europaea (Olive) Extract, CI 77289, Cinnamomum Zeylanicum (Cinnamomum Verum) Bark Oil, Limonene*. *Components naturally present in essential oils.

Annostus ja käyttö

Levitä Body Scrubia märälle iholle. Hiero ihoon pyörivin liikkein sydämen suuntaan. Saat parhaan tuloksen, kun käytät kuorintakäsineitä. Pese pois vedellä ja viimeistele öljyllä tai lotionilla. Body Scrubia voi käyttää jokaisella suihkukerralla. Se toimii hyvin myös jalkoihin ja kynsinauhoihin.

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.