Maria Åkerberg
Salt Scrub White Chocolate

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 200 ml
Tuotetiedot

Salt Scrub White Chocolate on ylellinen, kosteuttava lotion, jossa on valkosuklaan tuoksu. Hyvää tekevä Merisuolan, kasviöljyjen, Kaakaovoin ja Vaniljan yhdistelmä kosteuttaa ja palauttaa ihon hohdon.  Merisuola puhdistaa, kuorii ja palauttaa ihon mineraalit. Kaakaovoi ja Vaniljauute tuovat antioksidantteja, jotka rauhoittavat aistejasi ja saavat sinut voimaan hyvin.  Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43719
Ainesosat

Maris Sal/Sea Salt, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Brassica Napus (Rape) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Coco Glucoside, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Vanilla Planifolia Fruit Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract.

Annostus ja käyttö

Levitä Salt Scrub White Chocolatea kuivalle iholle saadaksesi mahdollisimman hyvän kuorivan vaikutuksen. Hiero koko vartaloon ja suihkuta pois. Jos haluat miedomman kuorinnan, levitä Salt Scrub White Chocolatea kostealle iholle, mikä sulattaa suolan. Käytä lopuksi Body Lotion White Chocolatea, hyvältä tuoksuvaa kasviöljyjen ja Kaakaovoin yhdistelmää, joka auttaa ihoa säilyttämään kosteus- ja rasvatasapainonsa. Salt Scrub White Chocolate toimii hyvin myös jalkoihin ja kynsinauhoihin.

Katso lisää vastaavia kuin Salt Scrub White Chocolate

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.