Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : Brightening Body Peel
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Kerstin Florian Correcting Brightening Body Peel ovat kirkastavia kuorintaliinoja vartalolle.

  • Kirkastavia kuorintaliinoja vartalolle

  • Sileämpi ja pehmeämpi iho

  • Sisältää happoja ja kasviuutteita

Sisältää: 8 kpl kuorintaliinoja

Käyttö

Käytä liinoja puhtaalle iholle, anna vaikuttaa noin 3 minuuttia ja neutralisoi kuorinnan vaikutus vedellä. Voit käyttää kuorintaliinoja 2-3 kertaa viikossa.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Butylene Glycol,Carbomer,Polysorbate 20,Palmitoyl Oligopeptide,Caprylyl Glycol,Water (Aqua),Glycolic Acid,Lactic Acid,Papain,Bromelain,Salicylic Acid,Ammonium Hydroxide,Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract,PEG-60 Almond Glycerides,Oleanolic Acid,Phytic Acid,Palmaria Palmata Extract,Ormenis Multicaulis Oil,Nordihydroguaiaretic Acid,Boerhavia Diffusa Root Extract,Palmitoyl Tetrapeptide-7.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.