Maria Åkerberg
Body Lotion

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
23,50 €
23,50 €
Variantti : 250 ml
Tuotetiedot

Body Lotion on pehmentävä ja hyvää tekevä voide, joka ehkäisee ihon kuivumista. Mieto tuoksu puhuttelee sekä miehiä että naisia. Kasviöljyjen, vitamiinien, Maitohapon (AHA) ja Bergamotin ja Santelipuun eteeristen öljyjen yhdistelmä auttaa ihoa säilyttämään kosteus- ja rasvatasapainonsa. Bergamottiöljyn sanotaan parantavan ihottumaa ja se on erittäin hyvä psoriasikseen. Santelipuuöljy voi auttaa muun muassa auringonpolttamien, hyönteistenpuremien, psoriasiksen ja kuivan ihottuman hoidossa. Maitohappo sokerijuurikkaista ja Sheavoi villinä kasvavista sheapuista säilyttävät kosteuden ja ovat hyviä ihon halkeamille. Koska ainesosien sadot saattavat vaihdella, voi tuoksussa ja koostumuksessa olla eroja. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43722
Ainesosat

Aqua Purificata/Water, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Squalane (Vegetable), Glycerin (Vegetable), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Caprylate, Lactic Acid, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Citrus Bergamia (Bergamot Orange) Peel Oil, Santalum Album (Sandalwood) Oil, Sodium Lactate, Xanthan Gum, Helianthus Annus (Sunflower) Seed OIl, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Limonene*, Linalool*. *Components naturally present in essential oils.

Annostus ja käyttö

Voit käyttää Body Lotionia joka päivä, erityisesti talvella tai auringonoton jälkeen. Yhdistä silloin Aloe Vera Barbadensikseen saadaksesi enemmän kosteutta. Tuote saattaa erittäin kuivalla iholla kihelmöidä vähän iholla, kun levität sitä. Ihottuma: Body Lotionin maitohappo voi monissa tapauksissa auttaa ihoa ihottuman hoidossa. Jos iho kutisee Body Lotionia levitettäessä, keskeytä käyttö ja käytä sen sijaan jotain muuta valikoimamme öljyä tai balsamia. Käytä märkään ihottumaan sen sijaan Aloe Vera Barbadensista. Kuurikäsittely kotona: Hiero ensin haluamaasi Body & Massage Oilia ja sen jälkeen reilusti Body Lotionia.

Katso lisää vastaavia kuin Body Lotion

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.