Maria Åkerberg
Body Lotion White Chocolate

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
23,50 €
23,50 €
Variantti : 250 ml
Tuotetiedot

Body Lotion White Chocolate on ylellinen, kosteuttava lotion, jossa on ihana valkosuklaan tuoksu. Hyvää tekevä kasviöljyjen, Kaakaovoin ja Vaniljauutteen yhdistelmä auttaa ihoa säilyttämään kosteus- ja rasvatasapainonsa. Kaakaovoi, jota saadaan kaakaopavuista, on luonnollinen pehmentävä aine, joka sulaa kehonlämmössä ja auttaa pitämään ihon pehmeänä ja joustavana. Kaakaovoi tekee Body Lotion White Chocolatesta hieman paksumman kuin muut valikoimamme sheavoita sisältävät Body Lotionit. Hyväntuoksuinen Vaniljauute on peräisin Madagaskarin myrkyttömistä orkideaviljelmistä. Riisistä saatava Sodium Levulinate ja Basilikasta saatava Sodium Anisate ovat hoitavia, bakteereita tappavia aineita. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43726
Ainesosat

Aqua Purificata/Water, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Squalane (Vegetable), Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Glycerin (Vegetable), Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Alcohol, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Sodium Lactate, Xanthan Gum, Glyceryl Caprylate, Lactic Acid, Vanilla Planifolia (Vanilla) Fruit Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract.

Annostus ja käyttö

Voit käyttää Body Lotion White Chocolatea joka päivä, erityisesti talvella tai auringonoton jälkeen. Yhdistä silloin Aloe Vera Barbadensikseen saadaksesi enemmän kosteutta.

Katso lisää vastaavia kuin Body Lotion White Chocolate

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.