Maria Åkerberg
Body Lotion Energy

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
15,90 € Suos. hinta 24,95 €
15,90 € Suos. hinta 24,95 €
Variantti : 250 ml
Tuotetiedot

Body Lotion Energy on pehmentävä ja hyvää tekevä lotion, jossa on piristävä tuoksu. Sopii sekä miehelle että naisille. Kasviöljyjen, vitamiinien ja Maitohapon (AHA) yhdistelmä auttaa ihoa säilyttämään kosteus- ja rasvatasapainonsa. Käytämme Maitohappoa sokerijuurikkaista ja Sheavoita villinä kasvavista sheapuista. Rosmariinin, Laventelin, Sitruunaruohon ja Katajanmarjan eteeriset öljyt antavat virkistävän tuoksun ja muita hyvää tekeviä ominaisuuksia. Rosmariini virkistää. Laventeli hoitaa. Sitruunaruoho vahvistaa sidekudoksia ja kosteuttaa. Katajanmarja puhdistaa ja vahvistaa. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43731
Ainesosat

Aqua Purificata/Water, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Squalane (Vegetable), Glycerin (Vegetable), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Caprylate, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Sodium Lactate, Lactic Acid, Xanthan Gum, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Cymbopogon Citratus (Lemongrass) Oil, Juniperus Communis (Juniper) Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oli, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Citronellol*, Citral*. *Components naturally present in essential oils.

Annostus ja käyttö

Voit käyttää Body Lotion Energyä joka päivä, erityisesti talvella tai auringonoton jälkeen. Voit yhdistää Body & Massage Oil Energyyn saadaksesi parhaan tuloksen.

Katso lisää vastaavia kuin Body Lotion Energy

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.