Maria Åkerberg
Shower & Bath Oil

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
20,90 € Suos. hinta 21,95 €
20,90 € Suos. hinta 21,95 €
Variantti : 250 ml
Tuotetiedot

Shower & Bath Oil on hyvää tekevä Eukalyptusta sisältävä öljy. Se on miellyttävä sekä keholle että sielulle, se antaa kaunista hohtoa ja pitää ihon kuivana ja raikkaana ilmastossa, jossa on korkea kosteuspitoisuus. Shower & Bath Oil ei sisällä lainkaan säilöntäaineita, kemiallisia emulgointiaineita tai alkoholia. Öljy liukenee osittain veteen. Eukalyptusöljy on lähtöisin Eukalyptuspuun lehdistä. Se tuoksuu raikkaalta ja on antiseptinen. Se höyrystyy lämpimässä kylpyvedessä ja antaa tuoksukylvyn, joka helpottaa flunssassa. Soijapapuöljyn lesitiini antaa iholle vastustuskykyä kiinnittymällä ihoon ja samalla tuomalla kosteutta ja rasvoja. Se on luonnollisesti valmistettu ei geenimanipuloidusta soijasta ilman orgaanisia liuotteita ja kemiallisia valkaisuaineita. Shower & Bath Oil on hyvä myös psoriasikseen. Hilse irtoaa helpommin ja ihosta tulee pehmeämpi. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43762
Ainesosat

Caprylic/Capric Triglyceride, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Lecitin, Brassica Napus (Rape) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Oil, Pelargonium Graveolens (Rose Geranium) Flower Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Limonene*, Citronellol*, Geraniol*, Linalool*, Citral*. *Components naturally present in essential oils.

Annostus ja käyttö

Ravista öljy aina ennen käyttöä. Suihku: Levitä Shower & Bath Oilia kostealle (tai kuivalle) iholle pesun jälkeen. Hiero öljy ihoon ja suihkuta kevyesti. HUOM! Kylpyammeesta/suihkunlattiasta voi tulla liukas, joten ole varovainen. Tuoksukylpy: Lisää kaksi kapselia kylpyveteen. HUOM! Suosittelemme pienille lapsille kylpyveteen mieluummin Cold Pressed Jojoba Oilia tai Baby Oilia. Parranajo ja karvanpoisto: Levitä puhdistetulle, kostealle iholle, jotta parranajosta höylällä tulisi sujuvampaa. Kun ajat ihokarvoja koneella tai vahaat, levitä öljyä jälkikäteen ehkäistäksesi punaisia pilkkuja.

Katso lisää vastaavia kuin Shower & Bath Oil

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.