Maria Åkerberg
Body Lotion Athletic

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 250 ml
Tuotetiedot

Body Lotion Athletic on pehmentävä ja syvävaikutteinen vartalovoide aroille ja jäykille lihaksille ja jäsenille. Pikkutalvion, Rosmariinin ja Arnikin eteerisissä öljyissä on sekä raikas tuoksu että voimakas, hyvää tekevä vaikutus. Rosmariiniöljy ja Arnikkiöljy ovat vahvistavia ja tekevät hyvää aroille lihaksille. Body Lotion Athletic antaa lämpimän tunteen hieronnan aikana ja se toimii hyvin linimenttinä. Pikkutalvioöljylle ominainen tuoksu vähentyy, kun tuote imeytyy ihoon. Eteeristen öljyjen suuren määrän vuoksi Body Lotion Athleticia ei saa käyttää päivittäin eikä se sovellu herkkäihoisille. Rosmariini-antioksidanttia käytetään synteettisten antioksidanttien (BHA ja BHT) sijaan, jotka ovat myrkyllisiä vesiorganismeille. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 51134
Ainesosat

Aqua Purificata/Water, Brassica Napus (Rape) Seed Oil, Glycerin (Vegetable), Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cera Flava (Beeswax), Glyceryl Caprylate, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Gaultheria Procumbens (Wintergreen) Leaf Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Lactic Acid, Xanthan Gum, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Arnica Montana (Arnica) Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Limonene*, Linalool*. *Components naturally present in essential oils.

Annostus ja käyttö

Käytä Body Lotion Athleticia aroille ja jäykille lihaksille ja jäsenille sekä mustelmiin. Levitä reilusti ja hiero noin 5 minuutin ajan. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä usean minuutin ajan. HUOM! Älä käytä päivittäin raskauden tai imetyksen aikana.

Katso lisää vastaavia kuin Body Lotion Athletic

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.