Baylis & Harding
Beauticology Sprinkles

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
-20% product.discountbadge
Variantti : 4 Bath Fizzer Set 480 g
Tuotetiedot

Baylis & Harding Beauticology Sprinkles 4 Bath Fizzer Set on söpö lahjarasia, jossa on neljä kylpypommia (4 x 120 g), jotka täyttävät kylpyhuoneen ihanalla tuoksulla. Täytä kylpyamme ja luo uimaparatiisi.
Beauticology on Baylis & Hardingin maaginen kokoelma. Tuoksut ovat makeita ja houkuttelevia - lumoava kokoelma hyvinvointituotteita, jotka ovat saaneet vaikutteita jäätelöstä, hedelmistä ja makeisista. Suunnittelussa yhdistyvät söpöt laamat ja yksisarviset holografisiin yksityiskohtiin, värikkäisiin kuvioihin - ja paljon hauskoja sprinklejä!
Hauska lahja jollekulle, josta välität, tai jos haluat hemmotella itseäsi.

Tuotenumero: 110609
Ainesosat

PEPPERMINT FROSTING: SODIUM BICARBONATE, CITRIC ACID, SODIUM SULFATE, GLYCERIN, AQUA (WATER, EAU), PARFUM (FRAGRANCE). PEACH LEMONADE: SODIUM BICARBONATE, CITRIC ACID, SODIUM SULFATE, GLYCERIN, AQUA (WATER, EAU), PARFUM (FRAGRANCE). ICE CREAM SPRINKLES: SODIUM BICARBONATE, CITRIC ACID, SODIUM SULFATE, GLYCERIN, AQUA (WATER, EAU), PARFUM (FRAGRANCE). UNICORN CANDY: SODIUM BICARBONATE, CITRIC ACID, SODIUM SULFATE, GLYCERIN, AQUA (WATER, EAU), PARFUM (FRAGRANCE).

Katso lisää vastaavia kuin Beauticology Sprinkles

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.