Lahjaideoita Sporttimimmille

2.12.2015

KOSMETIIKKATUOTTEITA TREENIKASSIIN! <br><br> Kirjoittanut: elevenin kauneustiimi

Kuinka moni tuntee sporttimimmejä?

Kyllä, juuri niitä, jotka tuntuvat aina olevan menossa treenaamaan tai tulossa sieltä ja joille ei taatusti uskalla ostaa urheiluvaatteita tai välineitä lahjaksi, sillä he tietävät itse kuitenkin paremmin, mitä haluavat.

Listasimme 11 loistavaa ja käytännöllistä lahjaideaa niille, joiden vauhdissa kosmetiikankin saattaa olla välillä vaikea pysyä mukana!

Blinc Mascara on loistava valinta jokaiselle, jonka ripsivärit joutuvat päivän aikana koetukselle. Ripsivärin hikoilut, sateet ja kurakelit kestävä koostumus ei petä kiperimmässäkään tilanteessa!

Cailyn Gelux Eyebrow on geelimäinen, vedenkestävä kulmaväri, joka pitää kulmat mallissaan jopa 24 tunnin ajan. Kätevä tuote takaa, että kulmakarvat näyttävät täydelliseltä läpi päivän!

Deborah BB Cream 5-in-1 on täydellinen monitoimituote sipaistavaksi kasvoille treenin jälkeen muihin päivän menoihin lähtiessä. Tuotteen ihoa kosteuttava ja ravitseva koostumus pohjustaa meikin, tasoittaa ihonsävyä, peittää tummat silmänaluset ja ihon punoituksen sekä suojaa ihoa auringon UV-säteilyltä ja ilmansaasteilta.

Happiness Is 2-in-1 Body Wash & Scrub on ihastuttava suihkugeeli, jonka kevyesti kuorivat rakeet puhdistavat iholta tehokkaasti hien, lian ja epäpuhtaudet. Herkullinen Vanilla Swirl Cupcake -versio huumaa tuoksullaan jokaisen, joka kaipaa pientä kaloritonta palkintoa rankasta spinning-tunnista selviydyttyään!

Kukapa haluaisi kantaa treenikassissaan mukanaan useita painavia tuotteita! Uniq One All in One Conditioning Coconut Shampoo on todellinen monitoimituote, joka tekee hiuksille kaiken tarpeellisen. Kymmenellä eri tavalla vaikuttava shampoo mm. suojaa ja kosteuttaa hiuspohjaa jättäen hiukset pehmeiksi, ilmaviksi sekä silkkisen tuntuiseksi, minkä lisäksi sen hoitava koostumus tuo hiuksille kiiltoa sekä vähentää niiden pörröisyyttä.

Kasvot on helppoa ja nopeaa pyyhkiä puhtaaksi ennen tai jälkeen sporttailun Formula 10.0.6 Keep Me Clean Clarifying Facial Wipes -puhdistusliinoilla. Pehmeät, ihoa raikastavat liinat sisältävät hoitavaa kurkkua ja pähkinää.

Blinc Eyeliner on täydellinen silmänrajaustuote jokaiselle, jonka rajauksien täytyy kestää hieman tavallista enemmän. Kosteutta ja hikoulua kestävä rajaustuote peseytyy iholta pois helposti runsaalla, lämpimällä vedellä.

Teeez-merkin Soft As Sin Cream Blush -poskipunan ihoa hoitava koostumus tuo kasvoille heleää sävyä. Voidemainen puna levittyy kasvoille luonnollisen näköisenä ja tuo niille sporttisen sävyn -myös silloin, kun urheilulle ei ole ollut aikaa!

Kuka sanoi, ettei treenatessakin saisi näyttää huolitellulta? NYX Waterproof Eye Shadow Primer on vedenkestävä silmämeikinpohjustaja, joka takaa, että silmämeikki pysyy kauniina aamusta iltaan.

Happiness Is Hydrating Body Mist -vartalosuihkeet ovat kätevä tapa raikastautua urheilun ja suihkun jälkeen. Herkullisen tuoksuinen Sparkling Tangerine Mango -suihke jättää iholle sporttisen raikkaan ja hedelmäisen tuoksun.

NYX Matte Finish Setting Spray on meikkipohjan kestoa parantava kasvosuihke, joka auttaa luomaan iholle mattaisen pinnan. Suihke sopii käytettäväksi meikin päällä ja on loistava tuote varmistamaan, että iho näyttää kauniilta aamusta iltaan.

Sporttisia hetkiä toivotellen,

elevenin kauneustiimi