Mario Badescun tehotuotteet epäpuhtaalle iholle

17.12.2015

TUTUSTU SUOSITTUIHIN IHONHOITOTUOTTEISIIN! <br><br> Kirjoittanut: elevenin kauneustiimi

Mario Badescu on tohtori Mario Badescun yli 40 vuotta sitten lanseeraama laadukas ihonhoitotuotemerkki, joka on tunnettu hellävaraisista tuotteistaan. Erityisesti epäpuhdasta ja jopa aknesta kärsivää sekä ikääntyvää ihoa tehokkaasti hoitavat koostumukset ovat myös useiden Hollywood-tähtien suosiossa. Mm. Eva Longoria, Gwyneth Paltrow, Natalie Portman, Cher, Paula Abdul, Martha Steward ja Oprah ovat kaikki hurmaantuneet merkin tuotteista!

Tuotemerkin ideologian mukaan on tärkeämpää sijoittaa itse tuotteen sisältöön kuin sen pakkaukseen. Tämän vuoksi aktiiviaineet ja hoitavat koostumukset ovat pakattu yksinkertaisiin pakkauksiin, jotka eivät ehkä häikäise näyttävyydellään, mutta vakuuttavat käyttäjänsä tehokkuudellaan.

Asiakaspalveluvastaavamme Pauliina valitsi neljä merkin suosikkituotettaan. Pauliina on koulutettu meikkitaitelija, jolla on yli 10 vuoden monipuolinen kokemus kosmetiikan parissa työskentelystä.

"Kiinnostuin alun perin tuotesarjasta luettuani siitä paljon positiivisia asioita kansainvälisiltä sivustoilta ja blogeista. Merkin tuotteiden kehuttiin tuoneen avun jopa aknesta kärsivälle iholle ja tuotteiden koostumuksia ylistettiin niin paljon, että kiinnostukseni heräsi välittömästi. Oma ihoni oli alkanut oikuttelemaan ja yritin löytää parhaan avun sille yllättäen ilmestyneiden epäpuhtauksien hoitoon."

Pauliinan neljä suosikkituotetta:

Enzyme Cleansing Gel

Enzyme Cleansing Gel on Mario Badescun myydyin tuote. Vaahtoamaton geelipuhdistustuote poistaa kasvojen iholta meikin ja epäpuhtaudet kuivattamatta ihoa minkä ansiosta se sopii kaikille ihotyypeille.

"Puhdistusgeeli sisältää ihoa kevyesti kuorivia AHA-happoja, jotka auttoivat ehkäisemään epäpuhtauksien syntyä ja kirkastamaan ihoani sekä tekemään siitä pehmeämmän tuntuisen ja tasaisemman värisen. Hellävarainen koostumus ei kuivattanut ihoani. Pidin tuotteen kevyestä, hedelmäisestä tuoksusta. Tuote ei sopinut silmämeikin poistoon, mikä ei itseäni kuitenkaan haitannut, sillä poistan sen aina erillisellä, siihen tarkoitetulla tuotteella. "

Cucumber Cleansing Lotion

Cucumber Cleansing Lotion on epäpuhdasta ihoa raikastava kasvovesi, jonka puhdistava ja rauhoittava koostumus sisältää kurkku-uutetta ja pienen määrän alkoholia. Kasvovesi auttaa ennaltaehkäisemään ihon tukkeutumista ja vähentämään epäpuhtauksia.

"Tästä tuli uusi suosikkituotteeni! Hellävarainen, kaikille ihotyypeille sopiva koostumus ei ole kuivattanut ihoani ollenkaan ja se on selkeästi auttanut mustapäihin ja ennaltaehkäissyt uusien epäpuhtauksien syntyä. Tästä en enää luopuisi!"

Special Cleansing Lotion O

Special Cleansing Lotion O on selän ja rinnustan epäpuhtauksien hoitoon kehitetty erityisen tehokas hoitoneste, jonka epäpuhtauksia hoitavat ainesosat puhdistavat nimenomaan vartalon ihoa.

"Tämä on Must Have -tuote kaikille, jotka kärsivät selän ja rinnustan epäpuhtauksista! Olin jo jonkun aikaa harmitellut selkääni ilmestyneitä kipeitä finnejä, mutta tämän kanssa huomasin välittömästi eron ihollani. Epäpuhtaudet katosivat alle viikossa enkä enää mistään hinnasta luopuisi tästä. Kasvovesimäinen tuote levitetään vartalon iholle vanulapulla pyyhkien ja on tärkeää, että puhdistuksen toistaa, kunnes vanulappu on puhdas. Itse pyyhin ihon 2-3 kertaa varmistaakseni, ettei vanulappuun enää jäänyt epäpuhtauksia."

Papaya Body Lotion

Papaya Body Lotion on kosteuttava vartaloemulsio, jonka AHA-happoja sisältävä koostumus kirkastaa ja heleyttää ihoa samalla kun sen sisältämät riisinleseöljy ja karitevoi kosteuttavat ja pehmentävät sitä.

"Hedelmäiseltä tuoksuva vartalovoide on ollut loistava tuote kosteuttamaan varsinkin talvella kuivuvaa vartalon ihoani. Kevyeltä tuntuva voide jättää iholle ihanan pehmeän tunnun ja imeytyy nopeasti, mikä on itselleni erityisen tärkeää."