Lahjaideoita ystävälle, jolla on jo kaikkea

6.12.2015

ME KYLLÄ TIEDÄMME, MITÄ HÄNELTÄ VIELÄ PUUTTUU! <br><br> Kirjoittanut: elevenin kauneustiimi

Useimmilla meistä on se ystävä, jolla tuntuu jo olevan kaikkea.

Näille ystäville on joka vuosi yhtä hankalaa keksiä joululahjaideoita, sillä eihän heiltä puutu mitään. Vai puuttuuko sittenkin?

Listasimme 11 parasta kosmetiikkalahjaideaa heille, joilla on jo kaikkea!

Jos huulipunia rakastavalla ystävälläsi on jo sata huulipunaa, voit kaksinkertaistaa niiden määrän yhdellä tuotteella! NYX V'amped Up Lip Top Coat on huulipunan päällä käytettävä taikatuote, joka muuttaa alla olevan punan värin uudeksi, trendikkääksi sävyksi.

Lahjakortti kauneushoitolaan on jo vanha juttu, sillä nyt voit antaa ystävällesi lahjaksi laitteen, jolla hän voi itse käsitellä ihoaan kuin ammattilainen! SkinRoller-merkin kotikäyttöinen mikroneulauslaite edesauttaa ihon uusiutumista ja aktivoi sen kollageenin tuotantoa. Laitteen avulla voidaan kirkastaa ihon väriä, kiinteyttää sitä sekä parantaa hoitotuotteiden imeytymistä.

Kasvomeikin voi puhdistaa aasialaiseen tapaan kaksivaiheisesti ja silmämeikillekin on oma puhdistustuotteensa, mutta jos oikein fiinille linjalle lähdetään, niin huuletkin ansaitsevat erityiskohtelua. Bliss Fabulips Foaming Lip Cleanser on hurmaava huultenpuhdistustuote, jonka vaahtoava koostumus sisältää huulia hoitavia kaakovoita, karitevoita sekä riisinalkiouutetta, jotka puhdistavat huulista epäpuhtaudet ja meikin tehden ne pehmeiksi. Kätevän vaahtopuhdistustuotteen innovatiivinen koostumus levittyy huulille geelinä, joka muodostaa hetkessä iloisesti poreilevan vaahdon.

Laadukkaille siveltimille on ehdottomasti levitettävä punai... pinkki matto! Sigma Spa Brush Cleaning Mat on kätevä apuväline sivellinten puhdistukseen. Lavuaarin pohjalle asettavassa puhdistusmatossa on useita erilaisia pesupintoja, joita vasten saippuoituja harjaksia pyöritellessä meikki ja lika irtoavat siveltimestä vaivatta.

Enää ei tarvitse valita, syntyykö päivettynyt lopputulos itseruskettavalla vai aurinkopuuterilla! Vita Liberata Trystal Minerals Self Tanning Bronzing Minerals on itseruskettava aurinkopuuteri, joka tuo kasvoille välitömästi upean sävyn. Tuotteen voi levittää kosteusvoiteen tai meikkivoiteen päälle ja sen itseruskettavia ainesosia sisältävä jauhemainen koostumus muodostaa päivän aikana kasvoille luonnollisen päivetyksen.

DuWop Reverse Eyeliner on silmämeikkikynä, joka toimii päivastoin kuin tavalliset silmämeikkikynät: se ei nimittäin korosta, vaan se häivyttää! Silmänrajauskynä silottaa silmänympärysiholta iän tuomia juonteita ja ryppyjä sekä estää värillisen silmänrajauksen suttaantumisen. Kynän hoitava koostumus sisältää kollageenin tuotantoa stimuloivia yhdisteitä.

Make Up Miser Original Flex Tip Beauty Spaattelit eivät ole mitä tahansa spaatteleita, vaan mitä luultavimmin maailman parhaita sellaisia. Erityispitkällä varrella varustetut spaattelit takaavat, että jatkossa kallisarvoisten kosmetiikkatuotteiden viimeisetkin pisarat tulevat käytettyä.

Jos vierastat ajatusta, että antaisit ystäväsi mennä ottamaan huuliinsa täyteaineita kokeile, tyytyisikö hän CandyLipz -huultenpullistuslaitteeseen. Omenan mallisesti muotoiltu CandyLipz auttaa tuomaan ylähuulelle täyteläisyyttä ja sen avulla voi jopa kaksin- tai kolminkertaistaa ylähuulen koon.

Jos itseruskettavat voiteet, suihkeet ja geelit ovat jo tuttuja, niin miten olisi itseruskettava suihkugeeli? St. Tropez Gradual Tan In Shower on suihkussa käytettävä itseruskettavia ainesosia sisältävä tuote, joka luo luonnollisen ja kauniin päivetyksen vartalon iholle uskomattoman helposti.

Collistar Mascara Design + Tweezer Gift Set -tuotepakkaus sisältää tuuheuttavan ripsivärin sekä jokaisen nykyaikaisen naisen must have -aseen: LED-valaistut pinsetit! Tämän kaksikon avulla on helppo luoda näyttävät ripset sekä upeat kulmat.

Kun perinteiset hiustenkihartimet on kokeiltu, on aika antaa vuoro modernille teknologialle. Philips ProCare Auto Curler on näppärä kiharruslaite, joka kiepauttaa valitun hiuskiehkuran sisäänsä ja paljastaa hetken kuluttua täydellisen kiharan!

Kekseliäitä lahjahetkiä toivotellen,
elevenin kauneustiimi