Miltä näyttää 100 kerrosta meikkiä?

21.7.2016

POPPARIT ESIIN - NÄITÄ YOUTUBE-VIDEOITA ET HALUA MISSATA! <br><br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Ei ole montaakaan päivää kun päivittelimme YouTubessa leviävää meikkihaastetta, jossa koko meikki toteutetaan pelkkiä nestemäisiä huulipunia käyttäen. Videopalvelussa näyttää olevan tällä hetkellä valloillaan laajempikin haastetrendi meikkituotteiden extreme-käytön osalta ja poimimme yhteen ilmiön parhaat palat. Kaivakaahan popparit esiin, sillä nämä videot on pakko katsoa!Kaikki lähti siitä, kun eräs YouTube-käyttäjä toteutti seuraajiensa pyynnöstä videon, jolla hän kerrosti kynsilleen yli sataa kynsilakkaa. Tämä on jo todellista seuraajilleen omistautumista! Sittemmin homma on levinnyt jo kirjaimellisestikin täysin käsistä ja YouTubessa on jo nähtävillä videoita, joissa kerroksia on 500.


Oletko joskus miettinyt, kuinka paljon meikkivoidetta on liikaa? Tämän videon perusteella liiallinen määrä tulee vastaan jo kauan ennen sataa kerrosta, mutta pakkohan se on silti katsoa loppuun asti tietääkseen, miltä 100 kerrosta meikkivoidetta ihan oikeasti näyttää.


Jos alkaa laskea, kuinka monta vetoa ripsiväriä tulee sitä laittaessa levittäneeksi, voi luku usein jopa yllättää suuruudellaan. Tältä videolta selviää millainen on lopputulos, kun ripsiin levittää 100 kerrosta ripsiväriä.


Tyylikkäät rajaukset ovat aina kauniit, mutta miltä näyttää, kun niitäkin kerrostaa 100 päällekäin? Ainakin tiedämme nyt, että videolla käytetty Milanin rajaustuote on todella riittoisa!


Videoviisikon ylivoimaisesti mielenkiintoisin kilpailija on sata nestemäistä huulipunakerrosta videollaan huulilleen levittänyt vloggaaja. Haasteen toteutukseen käytetty aika: 8,5 tuntia.

Emme innostuneet itse ottamaan osaa varsinaiseen haasteeseen, mutta jäimme kyllä kateellisina haikailemaan elämää, jossa näiden haasteiden toteuttamiselle on aikaa!