Codage - Yksilöllistä ihonhoitoa jokaiseen hetkeen

20.4.2016

TUOTEMERKKI, JOLLA ON AIVAN OMA FILOSOFIANSA! <br><br> Kirjoittanut: elevenin kauneustiimi

Verkkokauppamme tuotevalikoima on kasvanut jälleen yhdellä ainutlaatuisella tuotemerkillä. Ranskalainen Codage tarjoaa asiakkaan tarpeiden mukaisesti kustomoitua ihonhoitoa: Personoitua hoitorutiinia on helppo varioida jokaiseen tilanteeseen ja tarpeeseen sopivaksi. Lue, mistä merkin tuotteissa on kysymys!

Codage-merkin takana ovat sisarukset Julien ja Amandine Azencott, jotka kasvoivat lapsuutensa setänsä perinteisessä ranskalaisessa apteekissa nähden, kuinka asiakkaiden tarpeisiin sopivia tuotteita sekoitettiin takahuoneen laboratorioissa. Asiakaspalvelu ja tuotteiden yksilöllisyys olivat merkittävässä roolissa ja kiinnostus personoitujen tuotteiden valmistukseen heräsi.

Lääkäritaustaisesta perheestä tulevat sisarukset päätyivät vuosituhannen vaihteessa työskentelemään kosmetiikka-alan konsultteina auttaen trendin mukaisesti iholääkäreitä kehittämään omia tuotesarjojaan. He pääsivät tutustumaan valtavaan määrään erilaisia kosmetiikan raaka-aineita ja oppivat samalla ymmärtämään kosmetiikka-alaa tarkemmin.

Vuonna 2010 sisarukset lanseerasivat oman tuotesarjansa Codagen, joka perustaa ideansa yksilölliseen ihonhoitoon ja tuotesisältöihin, joita asiakkaat voivat itse ymmärtää ja yhdistellä ihonsa omien tarpeiden mukaisesti. Codage tarkoittaa ranskaksi koodia ja juuri sen ympärille tuotesarjan periaate rakentuu. Jokainen käyttäjä voi itse lukea tuotteidensa kirjainkoodeja ja löytää niiden avulla ne tuotteet, jotka tuovat iholle kaivattua vaikutusta.

Codage uskoo, että ihoa tulee kuunnella ja että sen tarpeet voivat vaihdella paitsi vuodenaikojen myös elämäntilanteiden ja jopa erilaisten päivien mukaan. Jokainen tuntee itse parhaiten ihonsa tarpeet ja jokaiseen tarpeeseen löytyy oma koodattu seeruminsa, joita voidaan sekoittaa tai käyttää täsmähotona juuri niillä ihoalueilla, jotka niitä tarvitsevat. Seerumin päälle tulee aina levittää yö- tai päiväkäyttöön tarkoitettu kosteusvoide, joka täydentää seerumin vaikutusta ja suojaa ihoa. Sama voide voi tehostaa ihoa kosteuttavan seerumin ravitsevaa vaikutusta, mutta toimia mattapintaisena hoitovoiteena epäpuhtaan ihon seerumiin yhdistettynä.

Monipuolista seerumivalikoimaa täydentävät päivä- ja yövoiteiden lisäksi puhdistustuotteet, kuorinnat ja kasvonaamiot sekä erityisesti silmänympärysiholle tarkoitetut hoitotuotteet. Tutustu tuotesarjaan kokeilemalla esimerkiksi erilaisia Prescription -tuotepakkauksia.

Lue lisää Codage-tuotteista ja rakenna oma koodisi!