Esittelyssä Beautify - käyttökokemuksia kosmetiikasta

17.8.2016

TUTUSTU IHANAAN SIVUSTOON! <br> <br> Kirjoittanut: Elisa - elevenin kauneustiimi

Moni meistä empii nettiostosten äärellä etenkin kosmetiikan suhteen. Internet tarjoaa onneksi lukuisan määrän vertaistukea erilaisten käyttöarvioiden muodossa. Simppelit arviosivustot pisteyttävät tuotteet käyttäjien kokemusten mukaan ja tarjoavat myös kirjoitettuja arvioita. Suomalaiselle asian tekee hankalaksi se, ettei kosmetiikkasanasto välttämättä taivu englanniksi: suurin osa arviointisivustoista kun on nimenomaan ulkomaisia.

Avun dilemmaan voi saada helposti yhteistyökumppanimme Beautifyn sivustolta. Täysin suomalainen Beautify tarjoaa käyttäjäkokemukset ja -arviot kosmetiikasta laidasta laitaan - tietysti suomeksi!

"Beautify on kosmetiikkamedia, jossa käyttäjät voivat lukea ja kertoa kosmetiikan käyttökokemuksistaan. Beautify syntyi tarpeesta saada luotettavaa ja ajankohtaista kauneustietoa yhdestä paikasta. Ajatuksenamme oli, että arvostelut, brändi- ja tuotelanseeraukset ja muun kauneustiedon saa yhden osoitteen kautta, Beautifysta. Beautifysta tuli kaikenikäisille kauneus tiedosta kiinnostuneille kanava etsiä tietoa helposti ja luotettavasti. Haluamme, että löydät mitä etsit ja saat tietoa, jotta voit tutustua ja ihastua!"

Beautifyn etusivulta pääsee selaamaan käyttäjien jättämiä tuotearvioita. Yläosan kategorioita klikkaamalla näkee kaikki arvioidut tuotteet kyseisessä kategoriassa. Mikäli on etsimässä tiettyä tuotetta, sitä voi hakea Haku-palkista joko kategorian, valmistajan tai hakusanan mukaan. Kaikki käyttäjien arviot ovat suomeksi ja niissä tuote on pisteytetty tähdillä yhdestä viiteen. Tuotteille voi antaa myös erilaisia kuvaavia adjektiiveja, kuten "ei varise", "erittäin pigmenttinen" tai "pitkäkestoinen".

Käyttäjäksi saa liittyä kuka tahansa, joten erityistä kokemusta kosmetiikasta ei tarvita. Tämä onkin sivustossa parasta, sillä tavallisten ihmisten arviot aukeavat lukijalle helposti ja vaivattomasti!

Etusivun lopusta löytyvät viimeisimmät tuotearviot, josta on hyvä bongailla itselle uusia tuotteita tai innostua uudelleen vanhasta suosikista. Uusimmat arvostelut -osio näyttää jokaisesta arviosta alun, jolloin on helppo punnita, klikkaako arvion tuotteesta auki. Jos käyttäjä on osannut aloittaa arvionsa raflaavilla tai huomiotaherättävillä sanoilla, kiinnostus herää välittömästi.

"Paras kokeilemani ripsiväri..."

"Taatusti lempein naamio..."

"Suosittelen ehdottomasti..."

Beautifyn Editorial-osio tarjoaa pidempiä artikkeleita kulttimainetta nauttivista suosikkituotteista. Beautifyn asiantuntevat toimittajat kertovat käyttökokemuksensa rehellisesti ja kiertelemättä. Artikkelit on kuvitettu kauniilla kuvilla tuotteista ja tekstistä saa myös vinkkejä ostopaikkoihin.

Myös lukematon määrä elevenin tuotteita löytyy Beautifyn arvioista. Käy siis selailemassa arvioita, rekisteröidy ja lisää sivustolle myös oma arviosi. Näin autat kanssa-shoppailijaa tulevaisuudessa!