First Aid Beauty - tehokasta ja hellävaraista ihonhoitoa

27.9.2016

UUSI IHONHOITOSARJA, JOKA SOPII MYÖS HERKÄLLE IHOLLE! <br><br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

First Aid Beauty -kosmetiikkasarjan takana on Lilli Gordon, jonka mielestä markkinoilla olleet tuotemerkit tuntuivat joko liian lääkemäisiltä, eivät olleet tehokkaita tai tuoksuivat hyviltä, mutta ärsyttivät hänen ihoaan. Lillin tavoitteena oli luoda tuotemerkki, joka koostuu tehokkaasti toimivista, ylellisen tuntuisista ihonhoitotuotteista, jotka sopisivat myös herkälle iholle.

FAB-nimellekin iskevästi lyhenevän tuotemerkin kauniisiin pakkauksiin pakatut tuotteet ovat allergiatestattuja ja parabeenittomia eivätkä ne sisällä hajusteita. Kerrankin myös herkkäihoiset pääsevät nauttimaan uusista tuotteista täysillä! Tuotemerkki sopii täydellisesti jokaiselle, joka kaipaa tehokasta ihonhoitotoa, mutta jonka on usein vaikeaa löytää iholleen sopivia, sitä ärsyttämättömiä tuotteita.

Katso kolme omaa FAB-suosikkiamme, joihin kannattaa tutustua!

First Aid Beauty Ultra Repair Instant Oatmeal Mask -kasvonaamio on täydellinen tuote kuivalle ja kosteusköyhälle iholle. Naamion jo 10 minuutissa vaikuttava koostumus auttaa palauttamaan karhealle, kiristelevälle ja hilseilevälle iholle sen kosteuden ja tekemään siitä pehmeämmän ja sileämmän tuntuisen. Kahdenlaisia kaurahiutaleita ja antioksidantteja hyödyntävä naamio ravitsee, korjaa ja elvyttää ihoa.

Palkittu naamio on must have -tuote jokaiselle!

First Aid Beauty Facial Radiance Overnight Mask on ihoa kosteuttava ja kirkastava yönaamio, joka sopii käytettäväksi yövoiteen tapaan. Naamion geelivoidekoostumus ravitsee ihoa sekä tekee siitä heleämmän ja virkistyneen näköisen. Käytä naamiota iholla yksinään tai yhdessä muiden ihonhoitotuotteidesi kanssa.

Aamulla kaunis iho ei ole enää vain unta!

First Aid Beauty Oil Free Mattifying Gelon monivaikutteinen kosteusgeeli, joka jättää iholle mattaisen pinnan. Ihohuokosia häivyttävä, öljytön geeli auttaa tasapainottamaan talin tuotantoa, vähentämään ihon rasvaisuutta ja ehkäisemään epäpuhtauksien muodostumista. Geelin välittömästi imeytyvä koostumus jättää kasvoille raikkaan ja pehmeän tunteen.