FOREO LUNA Mini - Moderniin kasvojenpuhdistukseen

6.1.2016

TUTUSTU SUPERSUOSITTUUN IHONHOITOLAITTEESEEN! <br><br> Kirjoittanu: elevenin kauneustiimi

Oletko valmis viemään ihonpuhdistuksesi uudelle, astetta modernimmalle tasolle?

FPREO LUNA Mini on mullistava ihopuhdistuslaite, joka yhdistää tehokkaan ja hellävaraisen ihonpuhdistuksen moderniin T-Sonic™-teknologiaan! Laitteen teho perustuu nopeaan värähtelyyn, joka tekee ihonpuhdistuksesta aivan uudenlaisen elämyksen. Pyöreästi muotoillun laitteen silikoninen harjaspää välittää ihollesi jopa 8000 värähdystä minuutissa, jotka irrottavat iholta hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa sekä ehkäisevät tehokkaasti ihohuokosten tukkeutumista ja poistavat meikinripppeitä.

Laitteen erityinen silikoninen runko on iholle hellävarainen ja soveltuu päivittäiseen käyttöön. Sen sileä pinta ei kerää itseensä bakteereita, mikä vuoksi laite on jopa 35 kertaa hygienisempi kuin tavalliset värähtelyteknologiaan perustuvat perinteiset kasvoharjat!

LUNA™ Minissä on kolme erilaista silikonista hoitopintaa, joiden erikokoisilla nystyillä hoidat ihoasi parhaalla mahdollisella tavalla. Etupuolen ohuilla nystyillä puhdistat normaalin ja herkän ihon hellävaraisesti tehokkuudesta tinkimättä. Etupuolen yläreunassa olevat paksummat nystyt helpottavat puhdistamaan alueet, jotka vaativat tarkkaa ja huolellista puhdistusta (esim. nenän alue). Laitteen kääntöpuolella olevan syväpuhdistavan puhdistuspinnan pehmeiden silikoninystyjen avulla puhdistat ihosi vielä entistäkin tehokkaammin ja ehkäiset epäpuhtauksien syntymistä rasvaisemmilla ihoalueilla.

Helposti matkallakin mukana kulkeva, kompaktin kokoinen LUNA™ Mini on täysin vedenkestävä ja sen USB-johdolla ladattava akku kestää yhdellä täydellä, noin tunnin kestävällä latauskerralla jopa 300 käyttökertaa. Ainutlaatuista laitteessa on myös se, ettei siihen tarvitse hankkia vaihtopäitä!

Huomaat ihossasi eron jo kolmessa päivässä. Tervetuloa puhdas, säteilevä ja hyvinvoiva iho!

Näin käytät laitetta:

  • Poista iholtasi meikki ja levitä ihollesi tavanomainen puhdistustuotteesi.

  • Kostuta Luna ja käsittele sillä jokaista kasvojesi ohjeenmukaista neljää ihoaluetta kasvolaitteen ihonpuhdistuspuolella 15 sekunnin ajan. Laite värähtää jokaisen 15 sekunnin jakson jälkeen merkiksi siitä, että käsiteltävää aluetta on aika vaihtaa. Vedenkestävää laittta voidaan käyttää myös suihkussa.

  • Halutessasi voit vielä tämän jälkeen käsitellä silmänympäryksesi laskemalla laitteen värähtelytason alemmalle tasolle. Käy läpi silmänympärysten iho laitetta hellävaraisesti liikuttaen.

  • Huuhtele kasvot puhtaiksi.

"FOREO LUNA Mini on ihonhoitorutiinini kulmakivi, josta en enää luopuisi. Helppokäyttöinen laite tuo ihonpuhdistukseen tehokkaan, mutta äärimmäisen hellävaraisen lisän ja saa kasvojeni ihon näyttämään heleämmältä. Laitteen silikoninystyt tekevät ihosta miellyttävän puhtaan ja pehmeän tuntuisen.

Erityisen ihanaa laitteessa on myös sen akun kestävyys: Käytän laitetta iltaisin ja riittää, että lataan sen korkeintaan kahdesti vuodessa! Laite toimii loistavasti myös ihoa tehokkaasti kosteuttavien seerumeiden ja ravitsevien voiteiden imeytyksessä sekä virkistämässä väsyneitä ja turvonneita silmiä."

-elevenin Suomen maapäällikkö ja Ostolakossa-kosmetiikkablogin kirjoittaja Virve V.

FOREO LUNA Mini -kasvojenpuhdistuslaite, 99 eur. Saatavilla useita sävyjä.

Ihonpuhdistusterveisin,
elevenin kauneustiimi