Jännitystä joulunodotukseen kosmetiikkakalentereilla

11.10.2016

VAIHDA SUKLAAKALENTERISI KOSMETIIKALLA TÄYTETTYYN VAIHTOEHTOON TÄNÄ JOULUNA! <br><br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Jos tuntuu, että joulunodotus on iän myötä menettänyt jännityksensä eikä suklaakalenterinkaan hankkiminen enää auta korjaamaan tilannetta, on meillä ehdotus tunnelman palauttamiseen: kosmetiikkakalenteri!


Yhä useampi kosmetiikkavalmistaja on tajunnut, että aikuisten joulunodotukseen kaivataan perinteistä suklaakalenteria paremmin palkitseva ilostuttaja. Olemme kahmineet valikoimaamme ihania joulukalentereita, joiden luukkujen takaa paljastuu mahtavia tuoteyllätyksiä meikeistä ihonhoitoon ja kynsituotteista jopa parran hemmotteluun. Kyllä, myös miehet ovat päässeet osalliseksi tätä riemua!

Jos rakastat kynsilakkoja, on Ciatén kynsikalenteri kuin tehty sinulle! Ciaté Mini Mani Month Advent Calendar 2016 -joulukalenteri sisältää runsaan valikoiman riittoisia minilakkoja sekä kynsien hoitoa täydentäviä tuotteita. Parasta on, että kalenterin sisällöstä riittä iloa vielä pitkäksi aikaa joulun jälkeenkin!

Matkakokoiset ihonhoitotuotteet ovat mitä parhain tapa tutustua uuteen tuotemerkkiin tai muuten vaan löytää uusia suosikkeja! Decléor Advent Calendar 2016 sisältää 23 matkakokoisen tuotteen lisäksi 2 täysikokoista tuotetta, joten jännitystä riittää vielä joulupäivällekin. Decléorin laadukkaat tuotteet hyödyntävät eteerisiä öljyjä ja aromaterapiaa, minkä ansiosta ne hemmottelevat ihon lisäksi muitakin aisteja.

Kukapa ei rakastaisi saada uutta meikkituotetta joka päivä! bareMinerals Countdown to Gorgeous Advent Calendar -joulukalenterin luukut kätkevät sisäänsä suositun mineraalimeikkisarjan tuotteita. Emme halua paljastaa liikaa, mutta kerromme kuitenkin, että kalenterin sisältämien tuotteiden arvo on yli kolminkertainen sen hintaan nähden!

Ei huolta, miehiä ei jätetä paitsi tästä ilosta! The Bearded Man Company 24 Days Of Beard Treats -joulukalenteri sisältää 24 partaa hemmottelevaa yllätystuotetta, joiden luonnonmukaiset, nopeasti imeytyvät kostumukset auttavat pitämään partakarvat hyvässä kunnossa. Olemme kuulleet huhuja, että itse Joulupukkikin olisi ollut kiinnostunut tästä kalenterista!

Jos et osaa päättää, valitsetko perinteiden suklaakalenterin vai kosmetiikkakalenterin niin meillä on neuvo: ota molemmat! Piristä aamuja kosmetiikkakalenterin luukuilla ja ilahduta iltoja suklaakalenterilla. Vaikka elämä on täynnä valintoja, ei tämän tarvitse olla niistä yksi!

Ja jos et osaa päättää, minkä kosmetiikkakalenterin hankkisit, niin meillä on siihenkin ratkaisu: Kuka määrää, että näillä kalentereilla saa laskea päiviä vain jouluun! Itse harkitsemme ostavamme kalenterit paitsi joulukuulle myös marras- ja tammikuulle ihan vaan piristämään pimeitä päiviä. Luukun saa avata aina kun on selvinnyt yhdestä työpäivästä!