Kesäalen huumaa - katso parhaat aletärpit!

27.6.2016

POIMIMME SINULLE PARHAAT LÖYDÖT! <br><br> Kirjoittanut: Aino - elevenin kauneustiimi

Kesän alennusmyynnit ovat täällä taas! Me täällä elevenilläkin alensimme monien mahtavien tuotteiden hintoja jopa 70%! Alennuksesta löytyy niin trendituotteita kuin myös jokapäiväiseen käyttöön sopivia ihanuuksia. Kauneustiimimme keräsikin esittelyyn muutaman alennetun tuotteen, jotka tällä hetkellä todellakin ovat hintansa väärti.

  1. Supersuositun NYX:n valikoimasta alennuskoriimme ovat eksyneet esimerkiksi Beauty School Dropout Graduate sekä Beauty School Dropout Freshman -meikkipaletit. Näistä paleteista löytyy niin luomivärit kuin korostus- ja varjostustuotteet jokaiseen makuun!

  2. Silmämeikin kulmakivenä ja trendinä on jo pitkään toiminut huolitellut kulmakarvat. Alennuksestamme löytyy himoituista kulmatuotteista esimerkiksi puuterimainen the Balmin Brow Pow Eyebrow Powder luonnollisen näköiseen kulmien ehostukseen sekä StudioMakeupin Brow Perfecting Kit, josta löytyy kulmavärin lisäksi kulmavaha, minikokoiset pinsetit ja kaksipäinen sivellin.

  3. Koska meikkaamisessa hyvät välineet ovat kaiken a ja o, kannattaa nyt napata ostoskoriin alennuksestamme esimerkiksi bdellium Tools Pink Bambu Eyes Only 10-osainen sivellinsetti silmämeikin tekoon tai vaikkapa laittaa koko sivellinosasto kerralla uusiksi ja hankkia bdellium Tools Studio Line Luxury 24-osainen sivellinsetti, josta löytyy laadukkaita siveltimiä puuterisiveltimestä rajaussiveltimeen.

  4. Puuttuuko sinulta vielä se jokin kesän festarilookista? Jo viime kesänä suosiossa olleet siirtokuvatatuoinnit ovat varma hitti myös tämän kesän festarimuodissa. Alennuksesta löytyvät esimerkiksi Lulu DK Tattoon kauniit kullanhohtoiset La Femme -korutatuoinnit tai turkoosilla korostetut Blue Lagoon -tatuoinnit.

  5. Monien herkullisten kynsilakkasävyjen lisäksi alennusvalikoimastamme löytyvät Ciatén erilaiset manikyyripakkaukset. Kesän ehdoton suosikki on Flower Manicure Bada Bloom -paketti, jolla loihdit kesäiset kukkaiskynnet.

Koko alennusvalikoimamme löydät täältä.

Nyt vain kipin kapin tekemään löytöjä!