Ota strobing-trendi haltuun!

12.8.2016

ASTU VARJOIHIN, CONTOURING - STROBING ON TÄÄLLÄ! <br><br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Strobing on suomalaiseen suuhun hieman hankalasti sopiva sana, joka tarkoittaa vapaasti käännettynä kasvonpiirteiden korostamista valoaheijastavien meikkituotteiden avulla. Sen tavoitteena on tuoda iholle heleää hehkua ilman varjostuksia ja pelkkiä korostustuotteita käyttäen.


Kuva: IsaDora

Huolimatta hankalalta kuulostavasta nimestään, ei strobbaaminen itsessään kuitenkaan ole vaikeaa - oikeastaan se on nimittäin vain uusi nimitys korostustuotteiden avulla luotavalle kuulaalle iholle. Jätä siis aurinkopuuterit ja varjostustuotteet laatikon pohjalle ja katso YouTuben suosikkivloggaajan videolta, kuinka helppoa strobing on!Kokeile näitä strobing-tuotteita:


IsaDora Strobing Highlighting Stick on helppokäyttöinen korostuspuikko, jonka kevyt koostumus tuo iholle samettisen pehmeää heleyttä. Helposti häivyttyvä puikko sisältää runsaasti mikrokokoisia helmiäispartikkeleita ja ihon pintaa optisesti tasoittavia ainesosia, jotka häivyttävät juonteita ja muita ihon epätasaisuuksia sekä tuovat kasvoille kuulasta hehkua.


Make Up Store Strobe Glow on heleää kimallusta iholle tuova korostusvoide, jonka kevyt koostumus sopii käytettäväksi yksinään tai meikkivoiteeseen sekoitettuna. Taputtele voidetta poskipäille, nenän varteen, otsalle, amorin kaarelle ja silmien sisänurkkaan tai tuo kuulasta hehkua koko kasvoille korostusvoiteella terästetyllä meikkivoiteella.


NYX Strobe Of Genius Illuminating Palette on monipuolinen korostuspaletti, joka sisältää seitsemän puuterimaista korostussävyä. Erilaiset korostussävyt neutralisoivat ihon sävyvirheitä ja muotoilevat kasvoja vaivatta.