Tee itse upea uuden vuoden meikki!

26.12.2016

KATSO VINKIT JUHLIEN SÄKENÖIVIMPÄÄN SILMÄMEIKKIIN! </br> </br> Kirjoittanut: Elisa - elevenin kauneustiimi

Siinä missä joulu usein vietetään oman perheen kesken rauhallisissa merkeissä, on uusi vuosi monilla varattu juhlinnalle kavereiden ja ystävien kanssa. Uuden vuoden odotus aloitetaan valmistautumalla huolellisesti ja juhliin kuuluu tietysti myös näyttävä meikki. Glitterin kanssa ei tarvitse pihistellä, vaan juhlameikki saa olla räiskyvän kimalteinen!

Säkenöivä silmämeikki

Make Up Store Eyedust on täydellinen tuote tuomaan silmäluomille tarvittavaa kimallusta. Hienojakoisen pigmenttipuuterin voi levittää iholle kevyesti sipaisten tai kerrostaa intensiivisemmän lopputuloksen saamiseksi. Trenditietoisimmat kokeilevat metallista lookkia ja käyttävät Eye Dustia kostealla siveltimellä.

Mikäli tavoitteena on erittäin juhlava meikki, sopii Make Up Store Glitter -hile korostuksenomaisesti keskellä luomea käytettäväksi. Glitterin kiinnitys on helppoa läpinäkyväksi kuivuvan DUO Eyelash Adhesive -ripsiliiman avulla ja viime vuosien muodin mukaisesti glitteriä voi sirotella vaikkapa kulmakarvoihin. Mitä enemmän glitteriä, sen parempi!

Runsaat räpsyttimet

Ripset eivät tietenkään saa jäädä kimaltelevan luomivärin varjoon, vaan niihin on lisättävä volyymia runsaasti. Helppokäyttöiset Ardell Lash Trios -ripsitupsut tuovat katseeseen upean kehyksen, mutta eivät tunnu raskailta. Supertuuheat ripset voi luoda helposti Sweed Lashes Iconic -irtoripsillä, joissa on mukavan joustava ripsinauha ja uhkeaa lisävolyymia Hollywood-tyyliin.

Tiesitkö, että hyvälaatuiset irtoripset ovat uudelleen käytettäviä? Kunhan muistaa puhdistaa ripset huolellisesti käytön jälkeen ja säilyttää niitä puhtaassa rasiassa, voi samaa ripsiparia käyttää useampaan otteeseen.

Viimeinen silaus

Irtoripsiä käyttäessä on tärkeää, että ripsiliiman kuivuttua ripset käydään kertaalleen läpi ripsivärillä. Näin omat ripset sulatuvat tekoripsiin kauniimmin ja luovat vaikutelman yhtenäisestä, tuuheasta ripsirivistöstä. Lancômen joutsenkaulainen Grandiôse Extrême Mascara lupaa ripsiin runsautta ja intensiivisen mustan värin.

Meikkiin voi tuoda vielä ripauksen kimalletta IsaDora Glitter Eyeliner -rajauksen avulla. Nestemäisen glitter-rajauksen kanssa hileitä on helppo levittää niin ripsien kärkiin kuin alaluomellekin. Rohkeimmat lisäävät ripauksen kimallusta poskipäille korostuksen tapaan, sillä uutena vuotena saa olla luvan kanssa hiukan överi.