Uutta: bareMinerals Skinsorials -ihonhoitotuotteet!

17.10.2016

TUTUSTU MINERAALIMEIKEISTÄÄN TUNNETUN TUOTEMERKIN UUSIIN IHONHOITOTUOTTEISIIN! <br><br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Yksi maailman tunnetuimmista mineraalimeikkisarjoista on ehdottomasti bareMinerals. 40-vuotias merkki on jo 20 vuoden ajan valmistanut laadukkaita mineraalimeikkejä, joiden iholle sulautuvat koostumukset luovat niin luonnollisen meikkipohjan, ettei sen olemassaoloa oikeastaan edes huomaa. Paitsi että meikkituotteet tekevät kauniin lopputuloksen, on niiden mineraalipitoiset koostumukset suunniteltu myös hoitamaan ihoa. Hellävaraiset mineraalit sopivat myös herkälle iholle.

Nyt bareMinerals on laajentanut valikoimansa myös varsinaisiin ihonhoitotuotteisiin, joissa on upeat koostumukset, luonnosta johdetut tuoksut sekä tehokkaat ainesosat. Uusi Skinsorials-ihonhoitolinja rakentuu kolmiosaisen hoitorutiinin ympärille ja tuotevalikoimasta on helppoa valita omalle ihotyypille sopivat tuotteet.

Puhdista

Puhdista kasvojesi iho sille sopivalla tuotteella aamuin illoin.

bareMinerals Pure Plush Deep Cleansing Foam, kaikille ihotyypeille
Pehmeän vaahdon muodostava puhdistusvoide, jonka raikastava koostumus auttaa irrottaman kasvojen iholta meikin ja epäpuhtaudet. Seljankukan ja rosmariinin uutteita sekä mineraalipitoista merisuolaa sisältävä puhdistusvaahto jättää iholle erityisen puhtaan, raikkaan ja virkistyneen olon sekä miellyttävän pehmeän tunteen.

bareMinerals Clay Chameleon Transforming Purifying Cleanser, kaikille ihotyypeille
Savimainen ihonpuhdistustuote, joka muuttuu iholla pehmeän voidemaiseksi. Tuote hyödyntää brasilialaista punasavea sekä mineraalipitoista merisuolaa, jotka yhdessä papaija- ja bambu-uutteiden kanssa puhdistavat iholta epäpuhtauksia ja saavat ihon tuntumaan puhtaalta ja pehmeältä.

bareMinerals Oil Obsessed Total Cleansing Oil, kaikille ihotyypeille
Pehmeästi levittyvä puhdistusöljy, jonka kevyt koostumus irrottaa kasvoilta meikin ja epäpuhtaudet. Kuivalle iholle levitettävä öljy muuttuu veden kanssa maitomaiseksi emulsioksi, joka huuhtautuu vaivatta pois vedellä. Ravitseva koostumus hyödyntää kurkun siemenistä, auringonkukista, mustikoista ja rohtopurasruohosta peräisin olevia öljyjä sekä mineraalipitoista merisuolaa, jotka tekevät ihosta silkkisen pehmeän ja sileän tuntuisen.

bareMinerals Blemish Remedy Anti-Imperfection Treatment Gelée Cleanser, epäpuhtaalle iholle
Modernin ihonpuhdistustuotteen kirkas koostumus auttaa tekemään ihosta heleän. Salisyylihappoa sekä piaprminttu- ja inkivääriuutteita sisältävä tuote auttaa ehkäisemään ihohuokosten tukkeutumista ja tuo iholle rauhoittavan tunteen.

Tehosta

Tehosta ihonhoitorutiinia aktiiviaineita sisältävällä hoitonesteellä.

bareMinerals SkinLongevity Vital Power Infusion, kaikille ihotyypeille
Hoitoneste autta tehostamaan ja ylläpitämään ihon heleyttä ja elinvoimaisuutta sekä häivyttämään kasvoilta juonteita ja ryppyjä. Kosteuttava ja ravitseva tehotuote hyödyntää koostumusessaan mineraaleja, joiden avulla ihosta tulee pehmeämpi ja nuorekkaamman näköinen. Samalla se auttaa tukemaan ihon kykyä suojautua uusien ikääntymisen merkkien muodostumiselta.

Kosteuta

Pidä huolta ihosi kosteustasapainosta ihotyypillesi sopivalla kosteusvoiteella. Kaikki Skinsorials-kosteusvoiteet hyödyntävät peptidien, keramidien ja aminihappojen yhdistelmää, joka auttaa silottamaan ihon pintaa sekä häivyttämään siltä juonteita, ryppyjä ja muita ihon epätasaisuuksia.

bareMinerals True Oasis Oil-Free Replenishing Gel Cream, seka- ja rasvoittuvalle iholle
Raikasta kosteutusta tuovan geelivoiteen öljytön koostumus tekee ihosta pehmeän ja sileän tuntuisen samalla kun se auttaa palauttamaan sen heleyden.

bareMinerals Smart Combination Smoothing Lightweight Emulsion, seka- ja normaalille iholle
Kevyen kosteusemulsion öljytön koostumus auttaa tekemään ihosta pehmeän ja sileän tuntuisen samalla kun se kosteuttaa sitä tehokkaasti.

bareMinerals Bare Haven Essential Moisturizing Soft Cream, normaalille ja kuivalle iholle
Ravitseva kosteusvoide, jonka pehmeä koostumus autta tekemään ihosta erittäin pehmeän tuntuisen ja korostamaan sen luonnollista heleyttä.

bareMinerals Butter Drench Restorative Rich Cream, kuivalle ja erittäin kuivalle iholle
Kosteusvoiteen täyteläinen ja ravitseva koostumus sisältää kuivaa ihoa hellivää karitevoita, joka auttaa tekemään ihosta erittäin pehmeän tuntuisen ja palauttamaan sille sen heleyden.

Tutustu bareMinerals Skinsorials -tuotteisiin täällä!