11 Black Friday -vinkkiä: katso parhaat meikkitärpit

20.11.2017

Nämä meikkituotteet kannattaa hankkia nyt! <br><br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Apua, Black Friday on täytetty huippuhyvillä tarjouksilla, mutta mitä ihmettä ostoskoriin oikein kahmisi? Tässä kauneustiimimme 11 parasta vinkkiä. Nämä meikkituotteet kannattaa hankkia nyt:

1. L'Oréal Paris Paradise Extatic Mascara

Tämän vuoden hypetetyin ripsiväri on taatusti ollut uusi L'Oréal Paris Paradise Extatic Mascara. Ripsivärin pehmeän voidemainen koostumus levittyy ripsiin runsaana samalla kun sen tiimalasimainen harja erottelee ripset kauniisti. Ripsiväriä on helppoa kerrostaa ripsiin halutun lopputuloksen luomiseksi ja koska ripset jäävät sen jäljiltä pehmeiksi, on ripsiväriä helppoa lisätä ripsiin vaikka iltamenoihin töistä rientäessä.

13,80 eur / kpl

2. By Terry Hyaluronic Hydra-Powder

Suositussa irtopuuterissa on ainutlaatuinen koostumus, joka tuntuu iholla suorastaan silkkiseltä. Henkäyksen kevyt irtopuuteri sopii käytettäväksi paitsi meikin kiinnitykseen myös meikin pohjustukseen. Puuteri sisältää kosteutta sitovaa hyaluronihappoa, jonka ansiosta sitä voi sivellä iholle myös illalla yövoiteen jälkeen tuomaan kasvoille kevyen, kosteutta sitovan hunnun, joka suojaa uudistuvia ihosoluja. Tätä irtopuuteria on pakko kokeilla!

42,60 eur / 10 g

3. Shiseido Makeup Eyelash Curler

Shiseido Makeup Eyelash Curler -ripsentaivuttimet ovat käsite. Ripsentaivuttimet on muotoiltu kaartumaan niin loivasti, että ne asettuvat täydellisesti useimpien suomalaisten silmien muotoon. Tämän ansiosta ripsentaivuttimet luovat pehmeän kaaren ripsien tyveen aina silmän sisänurkasta ulkonurkkaan asti. Paras lopputulos syntyy taivuttamalla ripset ennen ripsivärin levitystä paitsi tyvestä, myös muutamasta kohdasta pitkin niiden pituutta.

24,70 eur / kpl

4. Sigma Ultimate Copper Eye Set

Onnistuneen meikin salaisuus on laadukkaissa siveltimissä. Sigman puoleen on aina turvallista kääntyä ja merkin huikea Ultimate Copper Eye Set -sivellinkokoelma sisältää kaiken tarvittavan. Kuparin sävyisellä holkilla varustetut siveltimet hyödyntävät synteettistä karvaa, joten ne ovat täydellinen valinta myös vegaaneille.

69,30 eur.

5. NYX PROFESSIONAL MAKEUP Angel Veil Skin Perfecting Primer

Varmista, että meikkipohjasi näyttää upealta aamusta iltaan. NYX PROFESSIONAL MAKEUP Angel Veil Skin Perfecting Primer -meikinpohjustaja luo kasvoille ihon pintaa tasoittavan hunnun, joka auttaa myös parantamaan meikin kestoa. Erityisesti seka- ja rasvoittuvalle iholle sopiva meikinpohjustaja vähentää ihon rasvaisuutta, minkä minkä ansiosta meikkivoide levittyy iholle kauniisti ja iho jää taivaallisen kauniiksi ja pehmeäksi.

16,80 eur / 30 ml

6. the Balm Meet Matt(e) Hughes Mini Set

Jos tuntuu, että maailma on pullollaan ihania huulipunasävyjä ja vain yhteen sitoutuminen tuottaa hankaluuksia, on tämä nestemäisten huulipunien pakkaus täydellinen valinta. the Balm Meet Matt(e) Hughes Mini Set -pakkaus sisältää kuusi nestemäistä minipunaa, joissa on valloittava, minttuisen vaniljainen tuoksu. Punat ovat erittäin kestäviä, mutta sitoutumiskammoinen pääsee niistä eroon halutessaan meikinpoistoaineella.

32,60 eur / 6 x 1.2 ml

7. rms beauty Living Luminizer

Heleä iho on aina kaunis. rms beauty Living Luminiser -korostustuotteen voidemainen koostumus tuo iholle luonnollista heleyttä olematta tahmea, rasvainen tai liian kimalteinen. Kaikille ihotyypeille sopivan tuotteen sävy sopii erityisesti keltapohjaiselle iholle. Monipuolista tuotetta on helppoa ja nopeaa levittää sormin esimerkiksi poskipäille, nenän varteen, silmien sisänurkkaan ja amorinkaarelle.

40,60 eur / 4.82 g

8. Eylure Enchanted #Shoes Are My Muse

Mitä pikkujoulumeikki olisikaan ilman tekoripsiä! Rajoitetun ajan myynnissä olevat Eylure Most Wanted #Shoes Are My Muse -irtoripset tekevät katseesta näyttävän ja silmämeikistä kaiken keskipisteen. Käsintehtyjen irtoripsien pehmeän silkkinen materiaali asettuu paikoilleen vaivattomasti ja ripsiä voidaan käyttää myös uudelleen.

7,80 eur / 1 pari

9. Skindinavia The Makeup Finishing Spray Bridal

Oli kyse sitten arjesta tai juhlasta, täytyy meikkipohjan kestää kauniina. Erityisesti häämeikkiä varten kehitetty Skindinavia The Makeup Finishing Spray Bridal -kiinnityssuihke on täydellinen tuote jokaiselle, joka haluaa kestävän meikin. Hienojakoinen kiinnityssuihke auttaa meikkiä pysymään kauniina aamusta iltaan kosteudesta huolimatta. Suudelman-, itkun- ja hikoilun kestävä palkittu suihke auttaa hillitsemään erityisesti stressin aikaansaamaa ihon kiiltelyä ja pitämään meikin kuvauskunnossa jopa 16 tunnin ajan. Täydellinen tuote tärkeisiin juhlahetkiin!

39,60 eur / 118 ml

10. NYX PROFESSIONAL MAKEUP Love Contours All Palette

NYX Love Contours All Palette on meikkituotteen muotoon puettu rakkaussonaatti. Meikkipaletti sisältää kaiken tarvittavan: yhdeksän runsaspigmenttistä luomiväriä, neljä kasvoja korostavaa ja muotoilevaa puuteria sekä kaksi kulmaväriä. Muotoile ja korosta silmiä, kulmia ja kasvoja kätevästi samalla meikkipaletilla!

26.70 eur

11. bareMinerals Box Of Wonders 24 Days Of Surprises

24 luukkua täynnä kosmetiikkayllätyksiä! Suklaakalenterin kaveriksi kannattaa tänä vuonna valita kosmetiikkakalenteri, josta riittää iloa myös joulun jälkeen. Suositun mineraalimeikkimerkki bareMineralsin joulukalenteri sisältää valikoiman merkin kokeilukokoisia tuotteita, joiden joukosta löytyy varmasti uusia lemppareita!

89 eur

Kerro kommenteissa omat Black Friday -meikkitärppisi!

LUE MYÖS NÄMÄ

11 pinkkiä suosikkia

11 kosmetiikkasuosikkia juuri nyt

10 löytöä alle kympillä!