Ohje 4 Halloween-meikkiin: NYX PROFESSIONAL MAKEUP -tuotteilla

19.10.2017

KATSO OHJE NELJÄÄN ERILAISEEN HALLOWEEN-MEIKKIIN EDULLISILLA TUOTTEILLA! </br> </br> Kirjoittanut: Elisa - elevenin kauneustiimi

NYX PROFESSIONAL MAKEUP on tunnettu edullisista meikkituotteistaan ja vuosittain järjestettävistä NYX PROFESSIONAL Face Awards -kilpailusta, joka esittelee meikkitaiteilijoiden kuumimman kärjen. Face Awards -kilpailussa nähdään mitä upeimpia taideteoksia, jotka sopivat täydellisesti Halloween-meikkein inspiraatioksi.

Parasta on, että meikit on toteutettu täysin NYX PROFESSIONAL MAKEUP -tuotteilla - näin jokainen voi luoda palkittujen meikkitaiteilijoiden tyylejä myös kotioloissa! Poimimme NYX PROFESSIONAL MAKEUP -videoista neljä erilaista lookkia inspiraatioksi Halloweenin varalle. Tuotteet kaikkiin meikkeihin löytyvät kätevästi eleveniltä. Minkä meikin sinä toteutat?


DARK MERMAID

Merenneitoko aina puhtoinen ja viaton neito pulassa? Tämä meikki ei todellakaan ole Arielia nähnytkään, vaan tuo esiin merenneidon pimeän puolen. Neonväreillä luotu syöjätär on tanskalaisen meikkitaiteilija Tali Quindion käsialaa.

TUOTTEET:


LIGHT MERMAID

Edellistä hempeämpi merenneitotyyli syntyy pastelliväreistä. Ranskalaisen Sophie Gaylerin luoma Halloween-meikki näyttää helpon tavan tuoda iholle suomumaista tekstuuria.

TUOTTEET:


DARK SKULL

Klassikko! Pääkallomeikki toimii aina ja se on yllättävän helppo luoda kasvoille vain seuraamalla oman luuston piirteitä. Maureen Naudsin ohjeilla onnistut!

TUOTTEET:


UNICORN SKULL

Haluatko vähän vaihtelua tavanomaiseen pääkallomeikkiin? Siinä tapauksessa yksisarvismeikeistä inspiroitunut Unicorn Skull -tutoriaali on sinulle! Nadine Mayerhofenin upea look on takuulla yllättävä valinta.

TUOTTEET: