5 tuotetta, joilla pidennät rusketuksesi kestoa

14.8.2017

KOKEILE ITSERUSKETTAVAA SUIHKUGEELIÄ, PÄIVETTÄVÄÄ YÖNAAMIOTA TAI KÄTEVIÄ RUSKETUSLIINOJA! <br><br/> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Pidennä kesäisen päivetyksesi kestoa innovatiivisilla itseruskettajilla! Valitsimme viisi nerokasta tuotetta, jotka takaavat, että ihollasi on heleä päivetys vaikka ympäri vuoden.

Nopeakäyttöiset rusketusliinat: Cocoa Brown Self Tanning Wipes

Cocoa Brown Self Tanning Wipes -rusketusliinat ovat kätevä tapa luoda kasvojen ja vartalon iholle luonnollinen rusketus ilman sotkuisia voiteita. Pyyhi itseruskettavaa sisältävillä liinoilla kasvojen ja vartalon iho saadaksesi kauniin, muutamassa tunnissa kehittyvän rusketuksen, joka kestää jopa 5 päivää.

5,90 € / 20 kpl

Rusketu suihkussa: St. Tropez Gradual Tan In Shower

St. Tropez Gradual Tan In Shower -suihkugeeli on täydellinen tehotuote jokaiselle, joka tahtoo luonnollisen päivetyksen vaivatta ja ilman, että se vie aikaa. Suihkussa käytettävä itseruskettaja on helppo ja nopea tapa saavuttaa tasaisen ja kaunis rusketus. Suihkugeelin itseruskettava, jopa 24 tuntia ihoa kosteuttava koostumus aktivoituu märällä, puhtaalla iholla ja vain kolmen minuutin vaikutusaika riittää. Päivetyksen syvyyttä voi lisätä käyttämällä tuotetta useana peräkkäisenä päivänä.

26,70 € / 200 ml

Raikas rusketusneste: Clarins Liquid Bronze Self Tanning

Clarins Liquid Bronze Self Tanning on palkittu itseruskettaja, jonka ainutlaatuinen, nestemäinen koostumus luo kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle helposti kauniin päivetyksen. Vanulapun avulla iholle siveltävän itseruskettajan raikkaan vesimäinen koostumus sisältää vitamiineja ja itseruskettavia aktiiviaineita, joiden avulla on vaivatonta luoda luonnolliselta näyttävä lopputulos. Iholle miellyttävän tunteen jättävässä itseruskettavassa nesteessä on kevyt sävy, joka helpottaa sen tasaista levittämistä. Luonnolliselta näyttävä päivetys muodostuu iholle jo muutamassa tunnissa.

29,70 € / 125 ml

Päivetys jo tunnissa: Collistar Face Magic Drops Self Tanning Concentrate

Collistar Face Magic Drops Self Tanning Concentrate on itseruskettava tiiviste, joka luo kasvoille jo tunnissa kauniin päivetyksen. Pipettipulloon pakattu sävytetty neste tuo iholle välittömästi heleän sävyn, joka helpottaa tuotteen tasaista levittämistä. Nopeavaikutteisen tuotteen sisältämä uuden sukupolven DHA Rapid -ainesosa luo iholle jopa viikon kestävän päivetyksen kaksi kertaa tavallisia itseruskettavia tuotteita nopeammin. Nopeasti imeytyvän rusketusnesteen hoitava anti-age-koostumus kosteuttaa ihoa tehden siitä pehmeän ja sileän tuntuisen.

24,70 € / 30 ml

Herää ruskettuneena: Vita Liberata Luxury Tan Self Tanning Night Moisture Mask

Vita Liberata Luxury Tan Self Tanning Night Moisture Mask on hurmaava kasvonaamio, joka luo iholle yhdessä yössä luonnollisen ja heleän päivetyksen. Kosteuttava kasvonaamio sisältä luonnonmukaista auringonkukan siemenöljyä, jonka antioksidantit auttavat suojaamaan ihoa sitä vaurioittavilta vapailta radikaaleilta. Naamio saa ihon tuntumaan miellyttävän pehmeältä ja sileältä sekä näyttämään päivettyneeltä ja säteilevältä.

47,50 € / 65 ml

Kerro kommenteissa oma itseruskettava luottotuotteesi!