Blogeista luettua: hemmottelua, korostustuotteita ja arvonta!

9.2.2017

KATSO, MISTÄ BLOGEISSA PUHUTAAN JUURI NYT! </br> </br> Kirjoittanut: Elisa - elevenin kauneustiimi

Rakastan ottaa viikonloppuaamuna hetken itselleni ja lueskella rauhassa bloggaajien kuulumisia, tuotesuosituksia ja etsiä uusia suosikkeja lukulistalle. Kiireetön hetki teemukillisen kanssa rentouttaa ja vie ajatukset omasta arjesta hetkeksi muualle. Bloggaajien kirjoituksista saa hyviä vinkkejä tähtituotteista, jotka jokaisen kannattaa omistaa ja kokemuksia itselle hieman vieraammista brändeistä.

Alla koottuna muutama vinkkaus blogimaailmaan ja suositus kolmesta ihanasta blogista, joita kannattaa seurata jatkossakin!

Mikaelan arkea muodista treenaukseen - Inhimillinen turhamaisuus


Kuvankaunis Mikaela kirjoittaa monipuolista lifestyle-blogia, joka pitää sisällään trendejä, vaatteita, hyvinvointia, ruokaa, matkustelua ja kauneutta. Inhimillinen turhamaisuus -blogi on nimensä mukaisesti täynnä kaikkea inhimillisen ihanaa - milloin hemmottelua, milloin lihakset tikissä treenaamista. Tutustu blogiin esimerkiksi tämän Rituals-postauksen kautta ja lue, mitkä ovat Mikaelan lempparituoksut sarjalta!

"Merkin vaahtoavia suihkusaippuoita rakastan kuuhun ja takaisin! Käytössä todella ihana tuote ja riittoisuus on jotain aivan uskomatonta."

Kosmetiikkaa, kissoja ja loistava asenne - Kissis


Heinin Kissis-blogissa seikkailevat sulassa sovussa eläimet, kosmetiikkapurnukat ja huomiot pientä ihmistä ärsyttävistä asioista - kuten lastenrattaista. Kissat Reiska, Arska ja Alma pitävät bloggaajan aktiivisena ja välillä Heini matkustaakin maailman ääriin hermolomalle. Ruokaohjeet (ainakin makeat!) päätyvät blogiin satavarmasti ja meille harvoin leffassa käyville Heini kokoaa säännöllisesti omat elokuvalempparinsa. Vaivaton ja persoonallinen tapa kirjoittaa koukuttaa lukijan heti: tsekkaa vaikka tämä the Balm -postaus brändin upeista korostustuotteista!

"Huh, the Balm on kyllä ihan PIRUN hyvä. Tasan kaikki, mitä olen kyseiseltä meikkimerkiltä kokeillut, on ollut niin älyttömän hyvää. Mary-Lou Manizer oli muistaakseni mun ensikosketukseni the Balmiin ja nyt ihan pian pannutan jo tätä kuultotuotetta, JOTA PAREMPAA EI OLE OLEMASSA. "

Kauneusalan moniottelija - Glitz&Glam


Glitz&Glam-blogia pyörittää iloinen Minna, jolla on usean vuoden kokemus kauneusalalta meikkaaja-maskeeraajana. Aktiivinen postaustahti takaa, että lukijoille on joka päivä luvassa jotain uutta ja ihmeellistä: oli se sitten silmämeikkitutoriaali, viiden parhaan kynsilakan listaus tai kurkistus Minnan perheen elämään. Ammattilaisen ote takaa huippuvinkit niin päivittäiseen meikkaamiseen kuin ihonhoitoonkin. Minnan blogi täyttää jo 6 vuotta ja sen kunniaksi blogissa on parhaillaan menossa arvonta.

"Aloitetaan viikko tällaisella hauskalla jutulla, jossa voidaan säilöä muisto tekstin muodossa kosmetiikkaan tai muistaa lähimmäistä ihanalla personoidulla tervehdyksellä. Lahja tuntuu varmasti todella henkilökohtaiselta, kun siihen liittyy jokin teidän yhteinen juttu tekstinä tai henkilökohtainen tervehdys."

Löysitkö artikkelista uusia blogeja lukulistalle? Kommentoi alle!