Hyggeilyä kauneudenhoitoon!

9.1.2017

JOKO TUNNET HYGGEILYN? NÄIDEN VINKKIEN AVULLA VOIT HYGGEILLÄ YKSIN TAI YHDESSÄ JA VAIKKA KESKELLÄ ARKEA! <br><br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Harva on voinut välttyä kuulemasta hyggestä. Tanskasta peräisin oleva sana ei käänny suoraan suomeksi, mutta sillä tarkoitetaan nautiskelua ja hyvää oloa. Hygge-ajatuksen sydämessä onkin idea tehdä omasta olosta mukava ja nautinnollinen itselleen sopivalla tavalla.Hyggeilyä voi tehdä monella tapaa eikä siihen ole sääntöjä. Tärkeintä on, että se mitä tekee tuo itselleen hyvän ja nautinnollisen olon. Kokeile vaikka näitä tapoja hyggeillä:

Hyggeile kotona

Ylivoimaisesti suosituin tapa hyggeillä on vetäytyä oman kodin rauhaan. Sytytä tunnelmallinen tuoksukynttilä, levitä kasvoille ihoa hemmotteleva kasvonaamio ja lakkaa kynnet mieltä piristävällä sävyllä. Älä käytä pikakuivattavaa päällyslakkaa, sillä märkä kynsilakka on loistava tekosyy vain istua aloillaan ja nauttia hetkestä. Lue hyvää kirjaa, selaile naistenlehteä tai laita lempparisarja pyörimään. Tämä hetki on vain sinua varten!

Rentouttava Rituals Indian Rose Scented Candle -tuoksukynttilä levittää huoneilmaan tunnelmallista manteliöljyn ja ruusun tuoksua, joka hellii mieltä.

Hyggeile arjessa

Hyggeilylle ei tarvitse välttämättä pyhittää erillistä aikaa ja parasta onkin tuoda pienet hyggeilyhetket osaksi omaa arkea. Voit vaikka tehdä jokaisesta tavallisesta suihkuhetkestä pienen hyggeilyhetken: Valitse ylellisen tuoksuinen ja tuntuinen suihkugeeli ja hiero se iholle sen vaahdottavalla pesupuffilla. Levitä hiuksiin niitä hemmotteleva hiusnaamio ja kuori vartalon iho sitä pehmentävällä kuorintavoiteella. Levitä iholle suihkun jälkeen sitä ravitseva vartalovoide, jossa on sinua miellyttävä tuoksu.

Ylellisen Acqua Di Parma Blu Mediterraneo Arancia di Capri Shower Gel -suihkugeelin virkistävä tuoksu aukeaa mandariinin, appelsiinin ja sitruunan eteeristen öljyjen raikkailla pirskahduksilla, jotka sekoittuvat petit grainin ja kardemumman intensiivisiin aromeihin. Tuoksun pohja kietoo kantajan kepeisiin karamellin häivähdyksiin ja sensuelleihin myskin sävyihin.

Hyggeile porukalla

Toisten akut latautuvat hetkellä omaa aikaa ja toiset taas saavat energiaa ja hyvää oloa muiden seurassa. Järjestä kaveriporukallesi hyggeilyilta, johon saa tulla vain oloasussa ja villasukissa.

Kokatkaa yhdessä hyvää ruokaa, sekoittakaa vitamiineja täynnä olevat smoothiet ja nauttikaa yhteisestä ajasta. Toisen varpaankynsien lakkaaminen tai olkapäiden hieronta antaa jokaiselle tilaisuuden olla hetken muiden hemmoteltavana.

Luonnonmukaisen Weleda Lavender Relaxing Body Oil -vartaloöljyn laventeli-, manteli- ja seesaminsiemenöljyjä sisältävä ravitseva koostumus sopii käytettäväksi myös rentouttavassa hieronnassa.

Mitä sinä hyggeilet?