IsaDora Cool Matte - mattapintaa ja nakuvärejä

8.3.2017

KATSO KOKOELMATUOTTEIDEN KÄYTTÖVINKIT! </br> </br> Kirjoittanut: Elisa - elevenin kauneustiimi

IsaDoran valloittava kevätkokoelma on hemmottelua mattasävyjen ystäville! Kiillottomat mattasävyt ovat niin silmä- kuin huulimeikissäkin klassikoita, joihin voi aina luottaa. Mattalaatu ilmentää hienostunutta ja ajatonta tyyliä, joka pitää pintansa vuodesta toiseen. Herkullinen IsaDora Cool Matt -kokoelma tuo brändin valikoimaan kätevän luomiväripaletin, upouuden huulipunakoostumuksen ja upeita, toisiaan täydentäviä sävyjä vakiovalikoiman tuotteisiin.

Tämän artikkelin myötä opit IsaDoran vinkit optimaaliseen mattasävyjen käyttöön niin silmillä kuin huulillakin. Mattasävyistä saa erityisen upeita, kun niitä korostaa hienovaraisella hohdolla - poimi siis alta vinkit myös korostuskynän käyttöön!

Arkisen ihanat mattasävyt - myös juhlaan!


IsaDora Eye Sculptor Bar - Eye Sculptor Bar näyttää, miten myös silmiä voi muotoilla! Ihanat mattasävyt suklaanruskeasta vaaleaan samppanjaan imartelevat kaikenvärisiä silmiä. Paletin viisi luomivärisävyä sopivat täydellisesti yhteen ja hohtava korostussävy viimeistelee lookin. Sipaise hiukan myös poskille!

IsaDora Perfect Blush - IsaDoran kehuttu Perfect Blush -poskipunalaatu saa joukkoonsa mattapintaisen Coral Glow -sävyn. Erityisesti kevääseen sopiva, raikas poskipuna tekee kasvoista virkeät ja hehkeät.

IsaDora Eye Lifter Duo Highlighter - Valikoiman tähti on kaksikärkinen korostuskynä, jossa on sekä mattapintainen että hohtava vaalea sävy. Highlighter-kynän käyttö on todella helppoa, sillä kynämuodossa korostuksen saa levitettyä juuri haluamaansa kohtaan iholla. Matan ja kimaltavan sävyn vaihtelu tuo mukanaan erilaisia lookkimahdollisuuksia!

Muotoile silmämeikki kauniisti


  • Levitä vaaleinta sävyä koko luomelle. Vaalein sävy auttaa tummien sävyjen levittämisessä.

  • Lisää toiseksi tummminta sävyä silmäluomelle ulkonurkasta hieman yli puolenvälin.

  • Tummenna ulkonurkkaa paletin tummimmalla sävyllä ja häivytä luomivakoon.

  • Levitä toiseksi tummin sävy silmän muotoa seuraten luomivakoon ja hieman sen yläpuolelle.

  • Häivytä sävyt toisiinsa rajakohdista ja tummenna ulkonurkkaa tarvittaessa.

  • Lisää hohtavaa korostussävyä silmän sisänurkkaan ja aivan kulmakarvojen alle, kulmaluun päälle.

Hurmaavat huulet, jotka kestävät koko päivän


IsaDora Ultra Matt Liquid Lipstick - Ultra Matt Liquid Lipstick on nestemäinen mattahuulipuna, joka yhdistää huulikiillon keveyden ja huulipunan intensiivisen sävyn. Nestemäisen mattapunan pitkäkestoinen ja runsaspigmenttinen koostumus tuntuu huulilla höyhenenkevyeltä ja tuotteen muotoiltu applikaattori auttaa levittämään huulipunan tarkasti huulille.

IsaDora Perfect Matt Lipstick - Perfect Matt Lipstick on mattapintainen, miellyttävän tuntuinen huulipuna. Huulipunassa on runsaspigmenttinen väri, joka on helppo levittää. Punan kosteuttava ja hoitava koostumus jättää miellyttävän tunnun huulille. Kokoelman sävy Bare Blush on ihana, monelle ihonvärille sopiva murrettu roosa.

Ehdoton klassikko: kaunis kynsilakka!


Mitäpä olisi IsaDoran kausikokoelma ilman upeita kynsilakkoja! IsaDora Wonder Nail on peittävä ja nopeasti kuivuva kynsilakka, joka levittyy kynsille helposti ja kestää upeana pitkään. Kynsilakassa on leveä sivellin, joka levittää kynsilakan tasaisesti ja nopeasti. Kokoelmaan kuuluvat raikkaan lohenpunaisena hohtava Dolce Rose, malvainen Cool Mauve ja helmiäishohtoinen vaalea roosa Nude Attitude. Lisäksi IsaDora toi markkinoille Gel Nail Lacquer Matt Top Coat -päällyslakan, joka tekee mistä tahansa kynsilakasta mattapintaisen!

Mikä tuote on sinun suosikkisi kokoelmasta? Kommentoi alle!