Ohje Halloween-meikkiin: Sweeney Todd

16.10.2017

KATSO TUTORIAALI KAUHUMUSIKAALISTA INSPIROITUNEESEEN HALLOWEEN-MEIKKIIN! </br> </br> Kirjoittanut: Elisa - elevenin kauneustiimi

Halloween tulee ja sitä myöten myös valtava määrä erilaisia Halloween-meikkejä! Instagram ja YouTube pursuavat upeita, kammottavia teoksia - valitettavasti kyseiset meikit vaativat usein erikoistuotteiden käyttöä ja taiteellista silmää tekijältään. Instagram-meikkitaiteilija @jannikeviveka on kuitenkin koonnut tähän artikkeliin ohjeen helppoon ja yksinkertaiseen Halloween-meikkiin kauhumusikaali Sweeney Toddin hengessä.

Olennaista Sweeney Todd -lookissa on kalpea iho, ruskeanpunainen luomiväri ja valkoinen raita hiuksissa. Kaikki meikin tuotteet ovat saatavilla kaupastamme eikä erikoistehosteita tarvita.

Aloita meikin teko kalpealla meikkipohjalla. Jannike käytti meikkiin NYX PROFESSIONAL MAKEUP Total Control Drop Foundation -meikkivoidetta vaaleimmassa Pale-sävyssä. Meikkivoiteen ei tarvitse olla täysin peittävä, vaan oma iho voi jopa kuultaa hieman läpi: tämä lisää tunnelman realistisuutta.

Meikkivoide kannattaa aina kiinnittää puuterilla, jotta kasvot pysyvät pelottelukunnossa koko illan ja yön ajan. NYX PROFESSIONAL MAKEUP SFX Fixing Set Powder -puuteri on tarkoitettu erityisesti erikoistehostemeikkeihin, mutta tarvittaessa voit käyttää tavanomaista, läpikuultavaa puuteria.

Sweeney Todd -meikissä kulmat saavat olla todella mustat ja äärimmäisen tuuheat! Ota siis avuksi nestemäinen rajauskynä tai Make Up Store Brow Pomade -kulmatuote sävyssä Nearly Black. Piirrä kulmat paksuiksi ja hieman alaspäin kaareutuviksi luoden surulliselta vaikuttavan ilmeen.

Kasvojen varjostukset ja silmämeikki tehdään mattapintaisella punaisenruskealla luomivärillä. Kuvien meikissä on käytetty riittoisaa .FÄRG Matte Hyperflex Shadow -luomiväriä sävyssä Glögg. Piirrä poskien varjostukset luomivärin avulla kapeiksi ja pitkiksi. Levitä punaista luomiväriä huolettomasti silmäluomille ja paksulti silmien alle kuvan osoittamalla tavalla. Varjosta myös nenänpielet hieman punoittaviksi ja sipaise ohimoille samaa väriä.

Silmämeikin syvyyttä lisää NYX PROFESSIONAL MAKEUP Slide On Lip Pencil -huultenrajauskynä sävyssä Dark Soul. Verenpunaista sävyä suditaan silmien sisänurkkaan luoden hieman rasittunut ilme, sisäluomelle tuomaan illuusio verestävistä silmistä ja nenänpieliin ikään kuin ohentamaan ihoa. Tässä meikissä pieni sotkuisuus on vain etu! Lisää haluamasi musta ripsiväri.

Viimeistele look lisäämällä hiuksiin (tai mustaan peruukkiin) valkoinen raita Bumble and bumble White Hair Powder -hiuspuuterilla ja taputtelemalla huulille hieman meikkivoidetta. Lisää halutessasi silmämeikkiin sopivat irtoripset ja kas, kauhistuttava maskeeraus on valmis!

Käytetyt tuotteet:

KASVOT

SILMÄT

HIUKSET

Mitä pidit Halloween-tutoriaalistamme? Kommentoi ja kerro oma naamiaisideasi!