Silisponge - tulevaisuuden meikkisieni?

5.3.2017

HAASTAAKO SILIKONINEN MEIKKISIENI PERINTEISET MEIKKISIENET? LUE LISÄÄ KOHUTUSTA MEIKKISIELESTÄ! <br><br> Kirjoittanut: elevenin kauneustiimi - Virve

Jo jonkun aikaa yksi meikkimaailman kuumimmista apuvälineistä on ollut klassikotuotteeksi nousseen Beautyblender-meikkisienen haastajaksikin tituleerattu silikoninen Silisponge-meikkisieni. Anteeksi mikä ja miksi?Mikä?

Silikonista valmistettu Silisponge-meikkisieni nousi kosmetiikkaintoilijoiden tietoisuuteen loppuvuodesta 2016 singaporelaisen yrityksen kerrottua tuoneensa myyntiin uuden meikkisienen, joka auttaisi säästämään meikkivoidetta. Myöhemmin suosittu YouTube-tähti ja meikkitaiteilija Jeffree Star arvioi sientä positiivisilla sanoilla YouTube-videollaan kokien sen olevan kaiken hypetyksensä arvoinen.

Miksi?

Silisponge-meikkisieni on valmistettu silikonista, joka haastaa materiaalina perinteset meikkisienet sileän pintansa ansiosta. Siinä missä tavallinen meikkisieni imee huokoisen rakenteensa vuoksi aina itseensä meikkivoidetta, ei silikonisen meikkisienen sisään katoa sitä pisaraakaan. Tämän ansiosta meikkisieni auttaakin vähentämään meikkivoiteen kulutuksen jopa puoleen.

Miten?

Silisponge-meikkisientä ei kuitenkaan voi kutsua suositun Beautyblender-meikkisienen suoraksi korvaajaksi, sillä se ei varsinaisesti pyri olemaankaan täydellisen meikkipohjan luova tuote. Se onkin vain nimenomaan apuväline, jolla meikkipohja levittyy kasvoille, mutta jonka käytön jälkeen pohjan voi vielä huolitella esimerkiksi Beautyblenderiä tai ovaalisivellintä käyttäen.

Kenelle?

Silikoninen meikkisieni on omiaan niille meikkaajille, jotka eivät tahdo levittää meikkivoidettaan sormin ja haluavat säästää meikkivoidetta. Silisponge auttaa myös pidentämään esimerkiksi Beautyblenderin käyttöikää: Kun meikkipohjaa ei levitetä tavallisella meikkisienellä ja sitä käytetään vain pohjan huolitteluun, pitenee sen käyttöikä samalla.

Silikoninen meikkisieni on myös loistava apuväline ammattimeikkaajille, sillä se on helppoa ja nopeaa puhdistaa aina ennen uutta asiakasta. Koska samaa sientä voi myös käyttää kaikilla asiakkailla, ei kertakäyttöisiin meikkisieniin tarvitse enää tuhlata rahaa.

Toimiiko?

Silikoninen meikkisieni levittää meikkituotteet suuremmille ihoalueille kuten otsan ja poskien alueelle, mutta saattaa olla hieman kömpelö esimerkiksi silmänalusilla ja nenän alueella. Paras lopputulos syntyy, kun meikkivoiteen sivelee iholle Silispongella pyöritellen ja lopuksi kevyesti taputellen.

Pelkällä Silispongella on haastavaa saada aivan täydellinen lopputulos, mutta se korvaa loistavasti sormet nestemäisen meikkivoiteen levityksessä ja säästää lupauksensa mukaan meikkivoidetta. Silisponge toimii myös erinomaisesti voidemaisten poskipunien ja varjostustuotteiden häivytyksessä.

Löydät Silisponge-meikkisienen elevenin valikoimasta täältä.