Unohda contouring ja strobing - Unicorning on täällä!

31.3.2017

VIHDOINKIN MEIKKITRENDI, JOKA SOPII TÄYDELLISESTI SUOMALAISELLE, HELPOSTI PUNOITTAVALLE IHOLLE! <br><br> Kirjoittanut: elevenin kauneustiimi

Ensin oli valoilla ja varjoilla leikkivä contouring. Sitten luovuttiin varjoista ja keskityttiin luomaan hehkua strobing-tekniikkaa käyttäen. Välissä käytiin läpi niin clown- kuin baketourkin. Viimeisin villitys on kuitenkin siirtyä käyttämään värejä vaihtamalla korostus- ja varjostustuotteet rohkeasti poskipunaan ja kokeilla Unicorning-tekniikkaa.Pinkin poskipunan avulla hiusrajaa, kaulaa ja kasvojen keskiosaa koristava uusi Unicorning-trendi on omiaan suomalaiselle iholle, joka punoittaa varsinkin kylminä vuodenkaikoina helposti.

Tässä trendissä ei poskipunan kanssa tarvitse säästellä, minkä vuoksi se sopii myös hieman epävarmemmille meikkaajille. Toisin kuin esimerkiksi valojen ja varjojen merkityksistä ymmärrystä vaativassa contouringissa, ei Unicorningissa tarvitse hahmottaa poskipunan tarkkaa paikkaa - riittää, että sen pitää pääosin otsan ja kasvojen keskirajan yläpuolella sekä luo sillä raikkaan hehkun kaulan iholle.

Unicorning-ilmiö on suorastaan kuin odottanut tuloaan, sillä se sopii täydellisesti pariksi viimeaikoina paljon esillä olleille värikkäille huulille. Unicorning-tekniikkaa täydentää loistavasti huomaamaton silmämeikki, johon voi esimerkiksi kokeilla kuvissa näkyvää lumenvalkoista luomiväriä sekä katsetta luonnollisesti korostavaa sinistä ripsiväriä.

Pinkkiin taittava poskipuna on ihanteellinen valinta myös silloin, kun iho ei ole aivan täydellisen tasaisen värinen - niin monelle tuttu poskien punoitus on muisto vain! Unicorning siis tekee rusoposkista trendikkäät ja peittää mahdolliset näpyt ja epätasaisuudet tehokkaasti. Unicorningissa sävyjen yhdistely on vapaata eikä rajoituksia ole, joten kaikille lempparipastelleille löytyy takuulla tilaa kasvoilta.

Töihin Unicorning-look muokkautuu helposti, kun vaihtaa poskipunan sävyn persikkaisempaan ja siten hieman huomaamattomampaan suuntaan. Juhliin lähtiessä saa kuitenkin panostaa: yksisarvismeikin täydentävät sininen hohdepuuteri ja sateenkaaren eri sävyissä hohtava glitter. Uskaliaimmat edelläkävijät täydentävät lookkia lisäksi kiinnittämällä otsaansa tyylille uskollisen sarven. Unicorning - etkä enää ole seinäruusu!

Vihdoinkin trendi, jota suomalaisetkin varmasti uskaltautuvat innolla kokeilemaan!

...vai sittenkin aprillia? ;)