Antoisaa ihonhoitoa: miksi Clinique on niin sopiva kaikille?

21.2.2019

Clinique-ihonhoito on kuin tehty suomalaiselle herkälle ja herkästi reagoivalle iholle ja ilmastostamme johtuviin iho-ongelmiin, kuten punoitukseen ja ihon ohenemiseen. Keräsimme yhteen syyt sille, miksi Cliniquelle kannattaa antaa mahdollisuus.

Clinique perustettiin vuonna 1968 ja se oli aikansa ensimmäinen kokonaan ihotautilääkärien suunnittelema ihonhoitolinja. Tämä tarkoitti sitä, että Cliniquen tuotekehittelyssä kiinnitettiin erityistä huomiota allergeeneihin, hajusteettomuuteen ja ärtyneen ihon rauhoittamiseen. Vielä tänäkin päivänä Cliniquen tuotteet rakennetaan tälle 60-luvulla luodulle, ihonhoidon ammattilaisten pystyttämälle peruskivelle.

Asiakkaamme rakastavat Cliniqueta ja tuotemerkin tuotteet keikkuvat jatkuvasti myydyimpien tuotteiden listalla. Kokosimme tähän tekstiin syyt siihen, miksi Clinique on oivallinen ihonhoitosarja juuri skandinaavisiin olosuhteisiin ja suosittelemme muutamaa klassikkoa, jotka pitäisi löytyä jokaisen kaapista.

Ratkaisuja vuoden ympäri

Clinique on erityisen hyvin ymmärtänyt, miltä tuntuu olla vuodenaikojen armoilla. Suomen vaihtelevassa säässä ja epävarmassa ilmastossa esiintyy ilmiöitä, jotka koettelevat ihoa. Kesäisin auringonvaloa on lähes vuorokauden ympäri, kun taas syksyllä viima kiristää ihoa ja talvella pakkanen koettelee poskia. Puolet vuodesta iho joutuu alttiiksi erilaisille ilmankosteuden pitoisuuksille ja toisaalta ilmastoidulle, kuivalle sisäilmalle, joka saattaa lisätä epäpuhtauksia. Punoitus, ihon kireä tuntu, epäpuhtaudet ja auringolta suojautuminen ovatkin Suomessa asuvien suurimpia ihonhoitopulmia.

Cliniquen tuotelinjat vastaavat moniin ongelmiin, joita juuri täällä pohjoisessa elävät joutuvat ihonsa kanssa kokemaan. Esimerkiksi Redness Solutions -linja on kehitetty vähentämään ihon punoitusta, vahvistamaan ihoa ja suojaamaan sitä ulkoisilta rasitteilta. Redness Solutions -tuotteissa hyödynnetään probiootteja ja ihoa rauhoittavia ainesosia.

Kokeile: Redness Solutions Daily Relief Cream helpottaa punoittavaa ihoa välittömästi. Superdefense SPF 20 suojaa ihoa päiväsaikaan antioksidanttien ja aurinkosuojan voimin. Anti-Blemish Solutions Clarifying Lotion on epäpuhtaan ihon pelastava kasvovesi.

Kosmetiikkaa herkille - ja ihan kaikille

Clinique tuo näyttävästi esille hajusteettomuutta, mikä on helpotus monille yliherkille ja hajusteallergiasta kärsiville. Tämän lisäksi Clinique välttelee tuotteissaan yleisimpiä kosmetiikan allergeeneja, jotta tuotteet sopisivat mahdollisimman monelle. Tuotemerkki kehittää tuotteitaan intensiivisen allergiatestauksen kautta ja ottaa laajasti huomioon käyttäjien palautteen tuotteita koskien. Jokainen uusi tuote testataan 12 kertaa 600 kuluttajalla eli yhteensä 7200 kertaa. Jos yksikin näistä testikerroista saa aikaan allergisen reaktion, tuotekoostumusta muutetaan ja se testataan uudelleen. Cliniquen tuotteista löytyy vaihtoehtoja rosaceasta eli ruusufinnistä, couperosasta, epäpuhtaasta ja reaktiivisesta ja herkästä ihosta kärsiville.

Kokeile: All About Eyes on klassikko silmänympärysten hoidossa. Take The Day Off Cleansing Balm puolestaan on yksi myydyimmistä puhdistusbalmeistamme. Moisture Surge Overnight Mask -yönaamio tuo iholle kosteutta ja kimmoisuutta.

Meikit, jotka tukevat ihonhoitoa

Meikkituotteissaan Clinique yhdistää ihonhoidon ainesosia värikosmetiikkaan menestyksellisesti. Tuotemerkki hyödyntää huulipunissaan kosteuttavia ja hoitavia ainesosia, lisää säännönmukaisesti meikkivoiteisiin suojakertoimen ja huomioi ripsivärien valmistuksessa myös herkkäsilmäiset. Kaikki Clinique-meikit ovat ihonhoitotuotteiden tavoin hajusteettomia. Trendikkäistä väreistä tai tyylikkäistä pakkauksista Clinique ei kuitenkaan tingi, vaan tarjoaa erilaisia sävyjä ja koostumuksia höystettynä kausikokoelmilla, jotka ovat saatavilla vain rajoitetun ajan.

Kokeile: Lämpimällä vedellä poistettava Lash Power Mascara on yksi myydyimistä ripsiväreistämme. Almost Powder Makeup SPF 15 on meikkipuuteriklassikko. Cheek Pop on kukan muotoinen poskipuna, jossa on runsaasti pigmenttiä.

Koko valikoima löytyy tästä linkistä: Clinique