Näin teet nopeat kiharat muotoiluraudalla

19.2.2019

Hyvä muotoilurauta sopii sekä hiusten suoristukseen että kihartamiseen. Näillä ohjeilla luot nopeasti kauniit kiharat.

Cloud Nine C9 Touch Iron -muotoiluraudasta on tullut verkkokauppamme ylivoimaisesti myydyin muotoilurauta ja sitä myydään jopa kymmenen kertaa enemmän kuin seuraavaksi myydyintä rautaa. Raudan huikea suosio perustuu paitsi sen ensiluokkaiseen laatuun, mutta myös sen monipuolisuuteen.

Siinä missä Cloud Nine -muotoilulaitteet on kehitetty ensisijaisesti ammattilaisten vaativia tarpeita ajatellen, on C9 Touch Iron -muotoilurauta suunniteltu tekemään hiustenmuotoilusta niin helppoa ja vaivatonta, että jokainen onnistuu siinä myös kotona.

Uskomattoman nopeasti lämpenevässä muotoiluraudassa on kaksi lämpöasetusta. 165 asteen lämpö toimii skandinaavisessa hiuslaadussa usein hyvin, mutta tarvittaessa raudan lämpötilan saa nostettua 195 asteeseen napauttamalla raudan levyjä nopeasti kolmesti toisiaan vasten.

Muotoiluraudan ainutlaatuisten keraamisten, mineraalipäällysteisten levyjen ansiosta rauta liukuu hiuksissa vaivatta, luovuttaa hiuksiin lämpöä tasaisesti sekä auttaa pitämään hiukset sileinä negatiivisesti varautuneiden ionien avulla. Muotoiluraudan kelluvat levyt joustavat hiuksia muotoillessa käsiteltävän hiusosion paksuuden mukaan, mikä auttaa tekemään hiustenmuotoilusta hiuksille hällävaraista.

Paitsi että muotoilurauta sopii tietysti hiusten vaivattomaan suoristamiseen, voi sillä sen muotoilun ansiosta myös sekä taivuttaa että jopa kihartaa hiukset helposti.

Näin teet kiharat muotoiluraudalla:

  1. Ota hiussuortuva muotoiluraudan rautojen väliin. Mitä paksumpi suortuva on, sitä löysempi kiharasta tulee.

  2. Käännä rautaa niin, että hiusten latvat taittuvat kohti hiusten tyveä. Käytännössä kiharrettava hiusosio asettuu U-kirjaimen mallisesti.

  3. Liu'uta rautaa kohti hiusten latvoja saadaksesi suortuvan kihartumaan. Voit valita, aloitatko kihartamisen hiusten tyvestä vai vasta pituuksista.

  4. Voit varioida lopputulosta pitämällä muotoilurautaa joko pystysuunnassa tai poikittain, vaihtelemalla hiusosion kokoa sekä sitä, käännätkö rautaa sisään- vai ulospäin.

Tätä mieltä asiakkaamme ovat Cloud Nine C9 Touch Iron -muotoiluraudasta:

  • Lämpenee nopeammin, kuin mikään aikaisemmin käyttämäni rauta. Helppokäyttöinen, mutta myös turvallinen - sammuu jos levyt eivät koske toisiinsa 30 sekuntiin ja saa taas päälle napauttamalla kerran levyjä yhteen. Suoristustulos on 10+, yhtä aluetta ei tarvitse vetää kuin kerran läpi. Suosittelen! 5/5 - Sanna S

  • Paras suoristusrauta! Liukuu hiuksissa todella hyvin ja hiukset suoristuvat helposti yhdellä vedolla. Huippua tässä on, että rauta on turvallinen, koska sammuu heti kun sitä ei enää käytä ja lämpenee silmänräpäyksessä heti kun sen ottaa käyttöön. 5/5 - Suvi L

  • Paras rauta. Lämpenee nopeasti ja liukuu hyvin hiuksissa. 5/5 - Christa L

  • Todella toimiva rauta. Lämpenee supernopeasti! Helppo käyttää myös kiireisinä aamuina. 5/5 - Lilli

  • Suosittelen. Helppo käyttää, vaikka ei ole aiempaa kokemusta suoristusrautojen käytöstä. Soveltuu hyvin sekä suoristamiseen että kiharoiden tekoon. 5/5 - Anna

Tutustu Cloud Nine C9 Touch Iron -muotoilurautaan tarkemmin täällä.