Uutta kylppärin hyllyllä: Akademikliniken Pure Retin Oil

23.1.2019

Mielenkiintoinen anti-age-uutuus, joka sisältää tämän hetken hittiainesosaa eli retinolia. A-vitamiinipitoinen kasvoöljy uudistaa ihoa ja häivyttää ikääntymisen merkkejä. Lue lisää artikkelista!

Akademikliniken Pure Retin Oil on uutuus kasvoöljyjen saralla. Tehokasta A-vitamiinia sisältävä öljy uudistaa ihoa ja toimii monivaikutteisena antioksidanttina. Kurkataanpa kasvoöljyn sisällysluetteloon ja vaikutuksiin!

A-vitamiini on toinen nimitys ihoa uudistavalle retinolille. A-vitamiini on yksi tehokkaimmista vitamiineista ihonhoidossa ja sen takana on vakuuttavaa tutkimusta tehokkuudesta. A-vitamiini soveltuu sekä ikääntymisen merkkien hoitoon että epäpuhtaalle iholle. A-vitamiini stimuloi ihon omaa kollageenintuotantoa ja häivyttää näkyvistä juonteita ja ihon epätasaisuutta.

Bio-retinoli toimii samalla tavoin kuin retinoli, vain kevyemmin. Nimestään huolimatta bio-retinoli ei ole A-vitamiiniyhdiste, vaan kasviuute joka toimii retinolin tavoin. Kasvoöljyssä bio-retinoli tukee A-vitamiinin uudistavia vaikutuksia.

Hexylresorcinol on monimutkaisen kuuloinen ainesosa, joka nimestään huolimatta on oikein näppärä kaveri iholle. Ainesosa vaikuttaa iholla kirkastavasti ja se kohdistaa tehonsa etenkin hyperpigmentaatioon ja ihon pigmenttivirheisiin. Hexylresorcinol voi myös häivyttää juonteita, joten se on itsestäänselvä valinta ikääntyvän ihon tuotteeseen.

Lakritsijuuri tunnetaan punoitusta hillitsevästä ja ihoa rauhoittavasta vaikutuksestaan. Etenkin herkän ihon tuotteissa käytetty lakritsijuuri toimii antioksidantin tavoin suojaten ihoa ulkoisilta rasitteilta.

Manteliöljy saadaan nimensä mukaan makeamantelista ja ihonhoidossa se toimii ravitsevana ja suojaavana ainesosana. Manteliöljy sisältää runsaasti E-vitamiinia ja iholle välttämättömiä rasvahappoja.

Skvalaani on ihossa luonnostaan esiintyvä hiilivety, jonka määrä vähenee 25 ikävuoden jälkeen. Skvalaani auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja ihonhoitotuotteessa käytettynä se auttaa suojaamaan kasvoja aurinkovaurioilta. Skvalaani tunnetaan tehokkaana kosteuttajana, joka ei kuitenkaan jätä tahmaista tunnetta iholle ja imeytyy nopeasti.

Jojobaöljy on ravitseva kasviöljy, joka muistuttaa rakenteeltaan erityisen paljon ihon omia rasvoja. Jojobaöljy toimii ihoa pehmittävänä ainesosana ja lukitsee alleen kosteutta.

Kenelle kasvoöljy sopii?

Akademikliniken Pure Retin Oil sopii erityisesti iholle, jossa näkyy jo ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä tai joka tuntuu erityisen kuivalta ja kiristelevältä. A-vitamiini tunnetaan erityisen monipuolisena, monelle ihotyypille sopivana ainesosana joten kasvoöljystä on hyötyä myös epäpuhtauksista kärsivällä iholla. Muistathan suojata ihon auringonvalolta huolellisesti käyttäessäsi retinolipohjaisia tuotteita.