search

Mario Badescu
Glycolic Gel

26,30 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Mario Badescu Glycolic Gel on epäpuhdasta ihoa puhdistava hoitogeeli, jonka ohut ja kevyt koostumus auttaa kirkastamaan ihoa. Glykoli- ja AHA-happoja sisältävä geeli irrottaa ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa ja ennaltaehkäisee epäpuhtauksien synty… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Mario Badescu Glycolic Gel

Mario Badescu Glycolic Gel on epäpuhdasta ihoa puhdistava hoitogeeli, jonka ohut ja kevyt koostumus auttaa kirkastamaan ihoa. Glykoli- ja AHA-happoja sisältävä geeli irrottaa ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa ja ennaltaehkäisee epäpuhtauksien syntyä.

  • Epäpuhtaalle iholle

Koko: 59 ml

Käyttö

Levitä pieni määrä geeliä epäpuhtaille ihoalueille illalla kahdesti viikossa. Älä käytä tuotetta rikkinäiselle iholle tai silmien ja huulten alueelle. Suojaa iho auringolta.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Mario Badescu Glycolic Gel

Keskimääräinen arvosana (4.5): 4,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää