search

Mavala
Eye Make-up Remover Gel

9,80 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Mavala Eye Make-up Remover Gel on geelimäinen silmämeikinpuhdistustuote, jonka suojaava ja kosteuttava koostumus irottaa nopeasti ja hellävaraisesti vedenkestävän silmämeikin. Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Mavala Eye Make-up Remover Gel

Mavala Eye Make-up Remover Gel on geelimäinen silmämeikinpuhdistustuote, jonka suojaava ja kosteuttava koostumus irottaa nopeasti ja hellävaraisesti vedenkestävän silmämeikin.

  • Sisältää rauhoittavaa atsuleenia

Koko: 50 ml

Käyttö

Ota pieni määrä puhdistusgeeliä vedellä kostutetulle vanulapulle. Aseta vanulappu muutamaksi sekunniksi suljetun silmän päälle ja pyyhi silmämeikki hellävaraisesti pois.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Mavala Eye Make-up Remover Gel

Keskimääräinen arvosana (5.0): 5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää