Seche
Vite

(48 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
11,90 € * Suos. hinta 11,95 €
11,90 € * Suos. hinta 11,95 €
Variantti : Dry Fast Top Coat 14 ml
Osta yhdessä yllä olevan tuotteen kanssa ja hyödynnä alennus
Tuotetiedot

Seche Vite on yksi maailman suosituimmista pikakuivattajista! Värilakan päällä käytettävän tuotteen patentoitu koostumus imeytyy kynsilakkaan kovettaen lakkauksen äärimmäisen kestäväksi. Lakkausta suojaava kirkas pikakuivattaja tekee kynsistä vahvemman tuntuiset sekä kiiltävät samalla kun se ehkäisee värilakan kulumista.

Koko: 14 ml

Tuotenumero: 28633
Käyttö

Lakkaa kynnet valitsemallasi värilakalla. Levitä lakan päälle Seche Vite -pikakuivattajaa.

Pikakuivattava lakka saattaa paksuuntua käytön myötä. Notkista sen koostumus käyttämällä apuna Seche Restore -kynsilakanohennusainetta.

Ainesosat

Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Cellulose Acetate Butyrate, Isopropyl Alcohol, Acetyl Tributyl Citrate, Etocrylene, PPG-25 Dimethicone, Violet 2 (CI 60725).

 

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Vite

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut