bareMinerals
All Over Face Color

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : Clear Radiance 1.5 g
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Muut värit :
Tuotetiedot

Luo ihollesi upeaa kuulautta ja raikkautta välittömästi! bare Minerals Radiance on monikäyttöinen meikkituote, joka antaa iholle luonnollista heleyttä ja kaunista hehkua. Läpikuultavaa tuotetta voidaan käyttää bareMinerals-meikkipohjan alla, päällä, ilman meikkipohjaa tai sen kanssa sekoitettuna. Monipuolinen tuote sopii käytettäväksi myös luomilla, huulilla sekä poskipunana ja aurinkopuuterina.

  • Saatavilla viisi sävyvaihtoehtoa.

  • 100 % luonnon raaka-aineita.

  • Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle ja aikuiselle iholle.

  • Läpikuultava, ihoa heleyttävä koostumus.

  • Sisältää UV-suojan.

Koko: 0.85 g

Käyttö

Käytä yksin tai sekoita bareMinerals -meikkipohjan sekaan tuomaan kasvoille lisää kuulautta ja hehkua.

Ainesosat

Titanium Dioxide (CI 77891),Kaolin,Bismuth Oxychloride (CI 77163),Carmine (CI 75470),Iron Oxides (CI 77491,CI 77492),Bismuth Oxychloride,CI 77492,Mica (CI 77019),CI 77499),Iron Oxides (CI 77499,IRON OXIDES (CI 77492,CI 77491),Mica (CI 770019)

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut