Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : Almond 50 ml
Katso myös
Annemarie Börlind
50 ml
Tuotetiedot

BB Cream on monikäyttöinen päivävoide, jossa on viisi ominaisuutta yhdessä ja samassa voiteessa. Peittävä, kosteuttava, valoa heijastava, ikääntymistä estävä ja vähentää punoitusta ja epäpuhtauksia. Kosteuttava päivävoide kasvitieteellisellä hyaluronihapolla sisältää väripigmenttejä sävyissä, jotka tasoittavat ja tekevät ihosta luonnollisen kauniin hienolla hehkulla. Valoa heijastavat pigmentit tekevät hienoista juonteista ja ryppyistä vähemmän näkyviä. Luonnollinen ikääntymistä estävä kompleksi vähentää UV-säteiden ja vapaiden radikaalien vaikutusta. Se myös auttaa iho stå muita negatiivisia ympäristövaikutuksia vastaan, vähentää punoitusta ja sillä on rauhoittava vaikutus.

Levitä koko kasvoille joka aamu puhdistuksen ja sävytyksen jälkeen. Levitä tasaisesti otsasta, nenän, poskien ja leuan poikki. Kohdista reunat varovasti nenää, päätä ja kaulaa vasten. Levitä tarvittaessa ensin tavallista päivävoidettasi.

Tuotenumero: 27123

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.