bareMinerals
Original SPF15 Foundation

(35 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 7,99 €

31,96 € 39,95 €

20%

Säästät 7,99 €

31,96 € 39,95 €

Variantti : Fairly Light 8 g
Tuotetiedot

bareMinerals Original SPF 15 Foundation -mineraalimeikkipohjan ohut koostumus jättää iholle luonnollisen ja valoa heijastavan lopputuloksen. bareMineralsin klassikkotuote tasoittaa ihosi sävyä ja häivyttää ihovirheitä kätkien tummia silmänalusia, ihon punoitusta ja pigmenttivirheitä.

Tuote sisältää ravitsevia mineraaleja, jotka ehkäisevät ihoa kuivumasta ja ärtymästä samalla kun ne suojaavat ihoa sitä ikäännyttävältä UV-säteilyltä. Sopii kaikille ihotyypeille mukaanlukien herkkä ja epäpuhdas iho. 100% puhtaita luonnon mineraaleja.

  • 100% mineraalikoostumus

  • Tasoittaa ihon sävyä

  • SPF 15

  • Suojaa ihoa

  • Vähentää ihon punoitusta ja ärsytystä

  • Sopii kaikille ihotyypeille

  • Vegaaninen tuote

Koko: 8 g

Käyttö

SWIRL

Puhko tuoteen siivilän suojakalvoon muutama reikä terävällä esineellä (esim. neula) ja karista pieni määrä meikkipohjaa purkin kannen sisäpinnalle. Pyörittele meikkipohja pehmeillä liikkeillä siveltimen harjasten sisään. Saat kevyemmän lopputuloksen käyttämällä Flawless face Brush -sivellintä ja peittävämmän kabuki-siveltimellä.

TAP

Kopauta ylimääräinen meikkipohja irti siveltimestä kannen reunaa vasten. Siveltimessä ei saisi näkyä meikkipohjaa alkaessasi pyöritellä sitä kasvoillesi.

BUFF

Levitä mineraalipohja kasvoillesi pyörivin liikkein kasvojen sisäosasta ulko-osaa kohti. Mitä kauemmin pyörittelet, sitä peittävämpää tulosta saat. Paras peitto syntyy lisäämällä ohuita kerroksia päällekäin.

Lue lisää eleven Beauty Magazine -verkkolehdestä

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Tuotenumero: 8122
Ainesosat

Mica,Titanium Dioxide (CI 77891),Bismuth Oxychloride (CI 77163),Zinc Oxide (CI 77947),Iron Oxides (CI 77491,CI 77492),CI 77491,CI 77492,Iron Oxides (CI 77489,Iron Oxides (CI 77499,CI 77491)

Katso lisää vastaavia kuin Original SPF15 Foundation

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut