Cailyn Cosmetics
Cailyn Deluxe Mineral Foundation

(1 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Variantti : Fairest
Tuotetiedot

Cailyn Cosmetics Cailyn Deluxe Mineral Foundation on hienojakoinen mineraalimeikkipohja, joka tasoittaa ihon sävyä ja auttaa peittämään pieniä virheitä. Meikkipuuteri jättää iholle heleän ja luonnollisen lopputuloksen. Tuote ei sisällä synteettisiä ainesosia ja sen valmistuksessa on käytetty luonnossa esiintyviä mineraaleja, jotka ovat hellävaraisia iholle.

Ainesosat

Titanium Dioxide [CI 77891],Iron Oxide Black [CI 77499],Mica [CI 77019],Bismuth Chloride Oxide [CI 77163],Iron Oxide Brown [CI 77491],Iron Oxide Yellow [CI 77492]May Contain Iron Oxide Red [CI 77491]

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Cailyn Deluxe Mineral Foundation

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut