IDUN Minerals
Mineral Powder Foundation

(2 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
29,95 €
29,95 €
Variantti : Svea 7 g
Katso myös
IDUN Minerals
2.8 g
Tuotetiedot

Puuterimainen mineraalimeikkivoide, joka muuttuu iholla voidemaiseksi. IDUN Minerals puuterimaisen meikkivoiteen mineraalit sulautuvat tasaisesti ihoon ja antavat kestävän ja luonnollisen lopputuloksen. Meikkivoide on vettä hylkivä ja sisältää aurinkosuojan SPF15. Sisältää 100 % puhdistettuja mineraaleja. Allergiatestattu. Kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa. Hajusteeton, öljytön, silikoniton ja säilöntäaineeton.
Anna kosteusvoiteen imeytyä kunnolla ennen meikkivoiteen levittämistä. Kaada pieni määrä meikkivoidetta pakkauksen kanteen. Kääntele ja pyöritä meikkivoide siveltimeen niin kauan, että meikkivoide on imeytynyt siveltimeen. Karsi ylimääräinen meikkivoide siveltimestä kannen reunoihin. Siveltimen pinnassa ei saa näkyä puuterimaista meikkivoidetta. Hiero meikkivoide kasvoille kevyin pyörivin liikkein. Levitä ohuelti niin kauan, että saat haluamasi peittävyyden. Pieni määrä riittää hyvään ja luonnolliseen lopputulokseen.

Tuotenumero: 82545
Ainesosat

Mica, Zinc Oxide, May Contain (+/-): C.I. 77891 (Titanium Dioxide), C.I. 77492 (Iron Oxides), C.I. 77491 (Iron Oxides), C.I. 77499 (Iron Oxides)
Please be aware that ingredient lists may change or vary from time to time. To confirm that an IDUN Minerals product is suitable for you, please check the ingredients list on the product packaging.

Katso lisää vastaavia kuin Mineral Powder Foundation

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut