Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
19,95 €
19,95 €
Valinta : 30 ml
Tuotetiedot

10 vuotta pois 40 sekunnissa! Indeed Laboratories Nanoblur-voide tasoittaa kasvojen ihoa välittömästi. Optisen vaikutuksen tuova sävytön voide häivyttää iholta juonteita, ryppyjä ja laajentuneita ihohuokosia sekä saa ihon vaikuttamaan kiinteämmältä. Täydellinen tuote pohjustamaan iho tärkeisiin tilanteisiin!

Koko: 30 ml

Nanoblur - Before & After

Käyttö

Käytä tuotetta ihonhoitotuotteiden päällä viimeisenä vaiheena ennen mahdollisia meikkituotteita. Mikäli käytät nestemäistä meikkivoidetta, levitä Nanobluria vasta meikkivoiteen päälle.

Jos ihosi on erittäin kuiva, sekoita Nanobluria kosteusvoiteeseen.

Ainesosat

Glycerin,Dimethicone,Cyclopentasiloxane,Cyclohexasiloxane,Citric Acid,Phenoxyethanol,Caprylyl Glycol,Water (Aqua),VP/VA Copolymer,Amodimethicone,Polysorbate 80,Sodium Acrylate/Acryloyldimethyl Taurate Copolymer,Hydroxypropyl Methylcellulose,Polysilicone-11,Isohexadecene,Adipic Acid/Neopentyl Glycol Crosspolymer

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut