Xlash
Xlash Pro

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
65,50 €
65,50 €
Valinta : Eyelash Serum 6 ml
Tuotetiedot

Xlash Eyelash Serum on ripsiä kasvattava seerumi, jolla voit saada pidemmät ja runsaammat ripset jo kuukaudessa. Xlash on yksi maailman suosituimmista ja eniten myydyistä ripsiseerumeista.

Xlash vahvistaa ripsiäsi luonnollisten raaka-aineidensa avulla. Sen sisältämät peptidit, öljyt, antioksidantit, biotiini, aminohapot ja polysakkaridit auttavat aktivoimaan ja stimuloimaan ripsien kasvua sekä tummentamaan niitä.

Käyttö

Levitä yläripsien ripsirajaan ihonpuhdistuksen jälkeen (yksi siveltimenveto riittää).

Voidaan käyttää myös alaripsiin tai kulmakarvoille. Alaripsille käytettynä levitä tuote ripsiin ripsirivin alapuolelta.

Huom! Kuten mikä tahansa muukin kosmetiikkatuote, voi myös Xlash aiheuttaa herkistysreaktioita. Lopeta tuotteen käyttö jos havaitset punoitusta tai ärsytystä. Jos reaktio pahenee ota yhteyttä lääkäriin. Raskaana ollessasi varmista tuotteen turvallinen käyttö lääkäriltäsi.

Ainesosat

Aqua, glycerin, hydroxyethylcellulose, sodium chloride, alcohol, panthenol, polyaminopropyl biguanide, inositol, panthenol ethyl ether, sodium hyaluronate, caprylyl glycol, 1,2-hexanediol, biotin, phenoxyethanol, sodium citrate, acetyl cysteine, acetyl methionine, lactose proteinum extract, lactose, sodium benzoate, polysorbate 20, benzoic acid, myristoyl pentapeptide-17, hippophae rhamnoides oil, citric acid, dehydroacetic acid, diethyl phthalate, rhodiola rosea root extract, helianthus annuus seed oli, rosmarinus officinalis leaf extract

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut