search

Olaplex
Hair Perfector No.3

26,70 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Tästä tuotteesta kaikki puhuvat! Olaplex Hair Perfector No.3 antaa hiuksille vahvuutta ja sileyttä kertaheitolla ainutlaatuisen koostumuksensa avulla. Olaplex Hair Perfector No.3 toimii paitsi kampaajan luona tehdyn Olaplex-hoidon kotituotteena, myös… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Olaplex Hair Perfector No.3

Tästä tuotteesta kaikki puhuvat! Olaplex Hair Perfector No.3 antaa hiuksille vahvuutta ja sileyttä kertaheitolla ainutlaatuisen koostumuksensa avulla. Olaplex Hair Perfector No.3 toimii paitsi kampaajan luona tehdyn Olaplex-hoidon kotituotteena, myös käsittelemättömän hiuksen vahvistajana.

Olaplex tukee hiuksen rikkisiltoja

Olaplex-hoidon koostumus on mahtava innovaatio hiustuotteiden saralla. Olaplex vahvistaa hiuksen rikkisiltoja, jotka yleensä lämpö- ja hiusvärikäsittelyn (etenkin voimakkaan vaalentamisen) seurauksena hajoavat. Olaplexin tuella rikkisillat kestävät käsittelyä paremmin ja näin hiukselle voidaan tehdä työläitäkin operaatioita. Olaplex Hair Perfector No.3 -kotihoitotuote vahvistaa hoidon tehoa myös kampaamokäyntien välillä ja säilyttää hiusten uuden, sileämmän rakenteen.

  • Kotihoitotuote Olaplex-hoidolla käsitellyille hiuksille

Koko: 100 ml

Käyttö

Pese hiukset puhtaiksi shampoon avulla. Pyyhekuivaa hiukset huolellisesti ja levitä Olaplex Hair Perfector No.3 -hoito niihin hiusnaamion tavoin. Kampaa hiukset tarvittaessa läpi, jotta aine levittyy hiuksiin tasaisesti. Anna vaikuttaa 10-20 minuutin ajan - mitä pidempi vaikutusaika, sitä parempi lopputulos. Huuhtele hiukset, uusi shampoopesu ja käytä tavanomaista hoitoainettasi. Valmista!

JAA SUOSIKKISI
Lataa kuvasi ja inspiroi muita #elevenbeauty
SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää myös näistä tuotteista
Arvostele tuote

Olaplex Hair Perfector No.3

Keskimääräinen arvosana (4.5): 4,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Suosittelen ! ?
2017-08-03 kirjoittanut: Nanu (ikä: 25-34, www.instagram.com/nanuu0_0)
Itellä ei ole ennestään Olaplex-käsittelyjä takana, käytän tätä kerran viikossa hiusnaamion tapaan (pidän päässä 15 min., huuhtelu ja sit shampoopesu & normaali hoitoaine vielä perään)...Mulla on aina ollu parissa kohtaa tosi huonokuntosta hiusta (vaalennusten piikkiin!), ihan sama mitä hoitoainetta käyttäny, ja miten koittanu kammata, niin niihin kohtiin silti jääny aina karheat takkupallot, mistä hiukset katkeilee helposti, MUTTA heti ekan Olaplex-käytön jälkeen nää karheat kohdat katos! Ja hiukset saa tosi hyvin kammattua, eikä jää pörröttämään mistään kohtaa. :) Tää jää vakiokäyttöön! Todellaki suosittelen!
Suositeltu kenelle: Paljon vaalennetuille/käsitellyille hiuksille ?
4 / 4 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Vaalennuksen pelastaja!
2017-08-12 kirjoittanut: L
Auttaa pitämään hiukset hyvänä vaalennus-prosessin aikana! Parasta hetkeen!
3 / 3 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Tehohoitoa vahingoittuneille hiuksille
2017-12-23 kirjoittanut: Hanna (ikä: 25-34)
Lähtökohtana oli todella huonokuntoiset vaalennuksen, lämpökäsittelyiden ja auringon kuivattamat latvat, joihin todennäköisesti auttaisi vain pois leikkaaminen. Halusin kuitenkin kokeilla tätä paljon kehuttua ihmehoitoa. En odottanutkaan, että hiukset olisivat palautuneet alkuperäiseen loistoonsa, mutta kyllä tämä tuote ehdottomasti teki JOTAIN. Varmasti ostan uudestaan ja käytän kerran viikossa tehohoitona!
Suositeltu kenelle: Vaalennetut/paljon käsitellyt hiukset
1 / 1 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Hyvä tuote, mutta ei ehkä maineensa veroinen?
2017-12-17 kirjoittanut: Mia
Olin kuullut paljon hyvää Olaplexistä kuinka se korjaa hiuksen rakennetta, joten odotukset olivat korkealla. 2 käyttökerran jälkeen kokemua on ihan hyvä, muttei niin ihmeellinen kuin odotin. Plussa siitä että hoito jättää hiukset paksun tuntuisiksi. Miinusta ettei silota kuivaa, vahingoittunutta hiusta tarpeeksi.
Suositeltu kenelle: vahingoittuneille hiuksille
1 / 1 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suurin suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50EUR tilauksille
  • Tilaukset lähetetään arkisin vuorokaudessa
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää
  • Osta nyt, maksa helmikuussa